ΟΦΗ: Αποκαλυπτήρια μπροστά στο κοινό του με Επισκοπή

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Αποκαλυπτήρια μπροστά στο κοινό του με Επισκοπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την θετική παρουσία στο τουρνουά του Βόλου, ο Νίκος Νιόπλιας θα τεστάρει σήμερα τον ΟΦΗ κόντρα στην Επισκοπή, σε ένα φιλικό που θα γίνει στο Γεντί Κουλέ με σέντρα στις 19:00 το απόγευμα.

Η κρητική ομάδα για πρώτη φορά θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της, ωστόσο έχει τη δική του σπουδαιότητα το ότι πρόκειται για το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, έστω και αν ο αντίπαλος είναι μια ομάδα Super League 2.

Πιθανότατα οι Γιοχού και Ντίκο, που αγωνίστηκαν ως αλλαγές στα δύο ματς με Αστέρα Τρίπολης και Βόλο στο Πανθεσσαλικό, να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ ίσως χρησιμοποιηθούν για λίγο και τα δύο τελευταία αποκτήματα, Στίβενς και Τοράρινσον, οι οποίοι βρίσκονται κανονικά στην αποστολή. Στα πλάνα επιστρέφει και ο Φαν Ντάινεν που δεν είχε ταξιδέψει στον Βόλο. Αρκετοί πάντως είναι οι παίκτες που δεν βρίσκονται στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια.

Ο Bruce Kamau συνέχισε θεραπεία καθώς υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση α' βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού ποδιού. Ο Βασίλης Σηφάκης ακολούθησε μέρος της προπόνησης, με τον Fjorin Durmishaj να κάνει θεραπεία. Όλοι οι παραπάνω, όπως και ο επίσης τραυματίας, Φροίξος Γρίβας, έμειναν εκτός αποστολής.

Αναλυτικά, η αποστολή απαρτίζεται από τους: Σωτηρίου, Μανδά, Στίβενς, Ουές, Πασαλίδη, Μαρινάκη, Βούρο, Διαμαντή, Γιαννούλη, Μπαλογιάννη, Yohou, Thórarinsson, Νέιρα, Τοράλ, Μπουζούκη, Στάικο, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Αποστολάκη, Φαν Ντάινεν, Τσιλιανίδη, Dicko.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News