«Ανοιχτός σε νέες περιπέτειες» δηλώνει ο Έρικ Λάρσον

ΟΦΗ
«Ανοιχτός σε νέες περιπέτειες» δηλώνει ο Έρικ Λάρσον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δηλώσεις από τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του ΟΦΗ

Η περίπτωση του 31χρονου Σουηδού Έρικ Λάρσον έχει μπει στο κάδρο για τον ΟΦΗ όμως ακόμα η μεταγραφή δεν θεωρείται τελειωμένη.

Ο Λάρσον αγωνίστηκε χθες με τη Μάλμε στη ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο τη Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο, πανηγυρίζοντας με την ομάδα του την πρόκριση στα Play Off της διοργάνωσης. Αγωνίστηκε ως αλλαγή στο 78ο λεπτό με το αποτέλεσμα του αγώνα να είναι ισόπαλο 2-2 και την Μάλμε να προκρίνεται χάρη στο νικηφόρο 3-0 στην έδρα της.

Να τονίσουμε ότι το πρωτάθλημα Σουηδίας βρίσκεται στην 17η αγωνιστική με την Μάλμε να μην τα πηγαίνει και τόσο καλά αφού βρίσκεται στην 6η θέση και έχει μείνει πίσω για να διατηρήσει τα σκήπτρα ως πρωταθλήτρια τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Ο Έρικ Λάρσον μετά το χθεσινό ευρωπαϊκό παιχνίδι άφησε ανοιχτή αλλά όχι δεδομένη την αποχώρησή του από την Μάλμε: «Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Μάλμε. Ξέρω ότι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον και θα ήμουν ανοιχτός σε νέες περιπέτειες. Αυτή τη στιγμή, είμαι συγκεντρωμένος στη Μάλμε, περνάω καλά και έχω συμβόλαιο», τόνισε στις δηλώσεις του….

 Photo: Official Page Malmö FF

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News