Ανακοίνωση Συνδέσμων: «Ο ΟΦΗ μας έχει ανάγκη όλους»

ΟΦΗ
Ανακοίνωση Συνδέσμων: «Ο ΟΦΗ μας έχει ανάγκη όλους»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήνυμα συσπείρωσης και στήριξης στην ομάδα έστειλαν με ανακοίνωσή τους οι Σύνδεσμοι του ΟΦΗ. Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, οι οργανωμένοι οπαδοί τονίζουν την ανυπομονησία τους για να επιστρέψουν στο «Γεντί Κουλέ» και καλούν άπαντες να κάνουν το καθήκον τους, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για την ομάδα.

«Κανένας δεν περισσεύει, κανένας δεν πρέπει να λείπει, ο ΟΦΗ μας έχει ανάγκη όλους. Χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς ταμπέλες, χωρίς πολλά λόγια αλλά με πολλές πράξεις», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Συνδέσμων αναφέρει:

«Αδέρφια Ομιλίτες μετά από δύο χρόνια απομόνωσης και κυνηγητού όλων των οπαδών της χώρας σαν να είναι οι χειρότεροι εγκληματίες του κόσμου, με ερειπωμένα και χωρίς φωνή γήπεδα, ήρθε η ώρα της επιστροφής μας στις εξέδρες του "Γεντί Κουλέ" έτσι όπως πρέπει.

Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στο σπίτι μας και να βρεθούμε ξανά δίπλα στην αγαπημένη μας καθημερινότητα, αυτή του γηπέδου. Ξεκινάει μια χρονιά που όλοι περιμέναμε, να ζήσουμε ξανά όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα και με την προσδοκία να έρθουν μέρες επιτυχίας και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Κανένας δεν περισσεύει, κανένας δεν πρέπει να λείπει, ο ΟΦΗ μας έχει ανάγκη όλους. Χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς ταμπέλες, χωρίς πολλά λόγια αλλά με πολλές πράξεις.

Η Θύρα 4 συσπειρωμένη, γεμάτη ένταση, παλμό και φωνή δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν και είναι ικανή να αποτελέσει την ασπίδα της ομάδας απέναντι σε όλους.

Μια χρονιά που πιστεύουμε πως θα βρει τον ΟΦΗ μας ψηλότερα εμείς πιστοί στο χρέος μας θα βρεθούμε ξανά δίπλα του.

Να ανταμώσουμε ξανά με τα αδέρφια μας έξω από το γήπεδο, στα στενά των Καμινίων και όλοι μαζί να κάνουμε το γήπεδο να «φλέγεται».

Ο λαός του ΟΦΗ είναι η δύναμη του, η φωνή του, το στήριγμα του, ο ΟΦΗ είμαστε ΕΜΕΙΣ.

Ήρθε η ώρα το Γεντί Κουλέ να δείξει ξανά την δύναμη του και να βοηθήσει την ομάδα μας να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Να γίνουμε όλοι εμείς η σπίθα που θέλουμε να δούμε στα μάτια των παικτών μας που φορούν την ασπρόμαυρη φανέλα μέχρι και την ίδια την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Η συσπείρωση της εξέδρας ξεκινάει από όλους μας χωρίς ομιλόμετρα με μεγάλη όμως αυτοκριτική.

Μέρες και νύχτες ονειρεμένες που θέλουμε να ζήσουμε ξανά με όλους αυτούς που για 10ετιες παλεύαμε δίπλα δίπλα για ένα ΟΦΗ ανεξάρτητο, αυτοδιοίκητο και δυνατό.

Να είμαστε όλοι εκεί για να βοηθήσουμε την ομάδα μας όπως μόνο εμείς ξέρουμε και όπως μόνο εμείς έχουμε μάθει να κάνουμε τόσα χρόνια. Από τους αγώνες για την ανεξαρτησία μας στους δρόμους του Ηρακλείου και όλης της χώρας.

Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι και για ένα ακόμη σημαντικό λόγο, για τ' αδέρφια που μας βλέπουν από εκεί ψηλά..

Τους αγώνες μας, τις θυσίες μας και το αίμα που έχουμε καταθέσει όλα αυτά τα χρόνια για έναν δυνατό και ανεξάρτητο ΟΦΗ δεν το χαρίζουμε σε κανέναν.

ΑΝΑΨΑΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ…. ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ.

Υγ Τα διαρκείας μας και όλοι στις θέσεις μας.

Σ.Φ ΟΦΗ Κρήτες 4 Θ. Παπαδόπουλος

Snakes 4 Heraklion Club

Στέκι Φίλων ΟΦΗ Αρχανών

Σ.Φ. ΟΦΗ Αθηνών Νίκος Ξυλούρης

Σ.Φ. ΟΦΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News