Ντίκο: «Καλή ευκαιρία για εμένα ο ΟΦΗ»

ΟΦΗ
Ντίκο: «Καλή ευκαιρία για εμένα ο ΟΦΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγο μετά την παρουσίασή του από την ΠΑΕ ΟΦΗ, ο Νούχα Ντίκο μίλησε στο επίσημο κανάλι της κρητικής ομάδας, εκφράζοντας την χαρά του που είναι παίκτης του ΟΦΗ, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους Τοράλ και Γιοχού, τους οποίους γνωρίζει και βοήθησαν στην άμεση προσαρμογή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντίκο:

"Η πόλη είναι πολύ ωραία. Η ομάδα είναι πολύ καλή, χαίρομαι που είμαι εδώ και ελπίζω ότι μαζί θα πετύχουμε πολλά. Οι στόχοι ως ομάδα είναι να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με την περσινή χρονιά. Σε ατομικό επίπεδο αγωνίζομαι ως επιθετικός, άρα στόχος μου είναι να σκοράρω και να απολαύσω το ποδόσφαιρο, να βοηθήσω την ομάδα να έχει μια καλή σεζόν και να κάνω την πόλη χαρούμενη.

Το γεγονός ότι γνωρίζω τον Τοράλ και τον Γιοχού θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο γρήγορα, αλλά ήταν και ένας από τους παράγοντες που με έπεισαν να έρθω εδώ. Μου είπαν πολύ καλά πράγματα για την ομάδα, ειδικά ο Τζον, ο οποίος βρίσκεται εδώ ήδη έναν χρόνο. Ήμασταν συμπαίκτες στο παρελθόν και μου αρέσει ως άνθρωπος, αλλά και ως παίκτης. Με βοήθησε να έρθω εδώ και να προσαρμοστώ στην ομάδα και στην πόλη.

Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα που έχει συνεχώς ανοδική πορεία και αυτό είναι εμφανές. Πιστεύω ότι είναι καλή ευκαιρία για εμένα. Το γεγονός ότι η Κρήτη είναι ένα καλό μέρος για να μένεις είναι ένας παράγοντας που με έπεισε. Όμως ο σημαντικότερος έχει να κάνει με την ομάδα, η οποία έχει σωστό προσανατολισμό. Το πρωτάθλημα, αν και δεν γνωρίζω πολλά, είναι καλό, υπάρχουν καλοί παίκτες. Ελπίζω να είμαι κομμάτι μιας πολύ καλής σεζόν και να πετύχω πολλά εδώ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News