Μπούσης: «Να είμαστε νικητές»

Ποδόσφαιρο
Μπούσης: «Να είμαστε νικητές»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρών στην κλήρωση και ο πρόεδρος του ΟΦΗ

Στην εκδήλωση της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος της Super League βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης.

Είχε συνομιλία με αρκετά ποδοσφαιρικά στελέχη αλλά και παράγοντες του αθλητισμού.

Ο πρόεδρος της Κρητικής ΠΑΕ, σε δηλώσεις του δεν έκρυψε την επιθυμία του να μπει η ομάδα τη νέα χρονιά στην εξάδα του πρωταθλήματος: «Ήταν κάτι καινούργιο, δεν έχω ξανά έρθει στην κλήρωση. Πέρυσι είχε έρθει ο γιος μου. Εύχομαι σε όλους ένα καλό πρωτάθλημα. Χτυπήσαμε την πόρτα πέρυσι με τον γιο μου, εύχομαι φέτος να μπούμε γερά στην εξάδα. Ο κορωνοϊός μας πείραξε όλους, όλες τις ομάδες. Μας έκοψε τα πόδια. Εύχομαι σε όλους να έχουν την υγεία τους και να επανέλθει ο κόσμος στα γήπεδα και να το ευχαριστηθεί».

Ο Μιχάλης Μπούσης κλήθηκε να σχολιάσει και τις αλλεπάλληλες αγωνιστικές υποχρεώσεις στις οποίες θα κληθεί να ανταποκριθεί η ομάδα του εξαιτίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου:  «Οι παίκτες μας είναι επαγγελματίες, έχουμε καλό προπονητή και καλό staff και θα τους στηρίξουμε όσο περισσότερο μπορούμε, ώστε να έτοιμοι να παίζουν κάθε σαββατοκύριακο» ενώ στο τέλος έδωσε και στο στίγμα του: «Γεννήθηκα νικητής και θα πεθάνω νικητής».

Στο πλευρό του προέδρου του ΟΦΗ βρέθηκε  και ο  γιος του, Δημήτρης που τόνισε: «Είμαι χαρούμενος για τη σεζόν. Χαίρομαι που είμαι εδώ με τον πατέρα μου, ο οποίος είναι το ίνδαλμά μου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News