Την τιμητική του είχε ο ΟΦΗ στις βραβεύσεις της Super League

ΟΦΗ
Την τιμητική του είχε ο ΟΦΗ στις βραβεύσεις της Super League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραβεύθηκε ο αριστούχος ποδοσφαιριστής της Κ19 Μιχάλης- Κωνσταντίνος Σωμαράκης και ο μασέρ Λεωνίδας Σακούτης...

Φέτος είναι αναμφισβήτητα η χρονιά του! Ο λόγος για τον 18χρονο επιθετικό του ΟΦΗ Μιχάλη- Κωνσταντίνο Σωμαράκη. Μετά τη σπουδαία επιτυχία του στις Πανελλαδικές εξετάσεις όπου αρίστευσε με τις επιδόσεις του, χθες γνώρισε μία ακόμη διάκριση καθώς βραβεύθηκε στο περιθώριο της κλήρωσης της Super League.

Στο νεαρό ποδοσφαιριστή αναγνωρίστηκε το γεγονός του «όταν θέλεις… μπορείς» αφού εκτός του ότι την περσυνή χρονιά ήταν πρώτος σκόρερ με την Κ19 του ΟΦΗ με 7 τέρματα σε 16 παιχνίδια κατάφερε παράλληλα να φτάσει σε εντυπωσιακά αποτελέσματα και στις Πανελλήνιες, συγκεντρώνοντας 19.560 μόρια που του επιτρέπουν να κάνει το όποιο όνειρο του, πραγματικότητα!

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου τον ΟΦΗ και την οικογένεια μου που με βοήθησαν να πετύχω τους στόχους μου και θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο», είπε ο νεαρός ποδοσφαιριστής κατά τη βράβευση του με τον Γιώργο Μποροβήλο, που του παρέδωσε την τιμητική πλακέτα, να τονίζει: «Συγχαίρω τον Μιχάλη και πραγματικά στο πρόσωπό του νιώθω ότι βραβεύονται όλες οι Ακαδημίες γιατί είναι υψηλότατου επιπέδου και απέδειξε ότι συνδυάζονται ποδόσφαιρο-επιστήμη».

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης βραβεύθηκε όμως και άλλο ένα πρόσωπο από την οικογένεια του ΟΦΗ. Ο λόγος για τον μασέρ της ομάδας Λεωνίδα Σακούτη που βρίσκεται στο δυναμικό της από το 1985 και αποτελεί το μακροβιότερο εν ενεργεία μέλος της, έχοντας βιώσει όλα αυτά τα χρόνια μοναδικές στιγμές… Το βραβείο του παρέλαβε ο Ηλίας Πουρσανίδης καθώς ο ίδιος βρίσκεται με την αποστολή στην Ολλανδία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News