default-image

ΟΦΗ: Μεταγραφές απαιτήσεων αυτές που περιμένουν...

Απόψεις
ΟΦΗ: Μεταγραφές απαιτήσεων αυτές που περιμένουν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το "γέμισμα" στη μεσαία γραμμή και την επίθεση κρατά και το κλειδί της... διαφοράς για τον στόχο της νέας σεζόν...

Με την απλή λογική των κινήσεων και της αριθμητικής, ο ΟΦΗ αναμένεται να ενισχυθεί αρκετά από την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Τα δυο πρώτα δείγματα με Γαλλική αίσθηση φαντάζουν εκ πρώτης όψεως θετικά, όσον αφορά τα στοιχεία που θα προσθέσουν στην ομάδα του Νιόπλια. Ο 30κεντρικός αμυντικός, Σαμουέ Γιοχού με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού, ήλθε από μία «γεμάτη» σε συμμετοχές σεζόν με την Ντουντερκέ στη Ligue 2 και μπορεί να υποσχεθεί δυνατότητες χαρακτηριστικών, που δεν υπάρχουν στην ομάδα. 

Τα πιο σπουδαία έπονται, λογικά, αφού οι θέσεις στη μέση και στην επίθεση φωνάζουν για καλύψεις κλάσης, συν την πλήρωση αριστερού μπακ. Οι μεσοεπιθετικές αναζητήσεις, είναι σχεδόν όλες για την πρώτη γραμμή του πυρός, αφού το ξεκαθάρισμα που έχει προηγηθεί, μαζί με τις αποχωρήσεις "αστέρων" έχει αδειάσει σε μεγάλο ποσοστό, τις επιλογές. Αυτός που θα βάζει τα γκολ, οι εξτρέμ κλπ...

Για το λόγο αυτό, το ενδιαφέρον είναι αυξημένο, για τις νέες προσθήκες, που για να είναι συμβατές με τον στόχο του ΟΦΗ, θα πρέπει οι περισσότερες να είναι ποδοσφαιριστές για διαφορά.

Με μια απλή ματιά στην κρητική ομάδα, διαπιστώνεται εύκολα ότι διαθέτει τον κορμό που μπορεί να σχεδιάσει με εμπιστοσύνη ο προπονητής και να προσδοκά την ενίσχυση ειδικά στις γραμμές όπου είχε τις βαριές απώλειες από το περυσινό σχήμα, όπως οι περιπτώσεις Φελίπε και Λάμπρου.

Πάντως, μετά το ξεμούδιασμα με την Ουτρέχτη από τα βαριά βήματα της προετοιμασίας αντοχής, ο Νιόπλιας θα πρέπει να είδε ευχαρίστηση ότι η ομάδα του απέναντι στην Εξέλσιορ, είχαν καλή ανάπτυξη με διάφορους τρόπους και δημιούργησε εξαιρετικές ευκαιρίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News