Αρχή με ήττα (4-0) από την Ουτρέχτη για τον ΟΦΗ, που θέλει ακόμη δουλειά!

Ποδόσφαιρο
Αρχή με ήττα (4-0) από την Ουτρέχτη για τον ΟΦΗ, που θέλει ακόμη δουλειά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ηρακλείου έχασε 4-0 από την Ουτρέχτη

Με ήττα ξεκίνησε ο ΟΦΗ στα φιλικά προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους.

Η ομάδα του Ηρακλείου έχασε 4-0 από την Ουτρέχτη, σε ένα παιχνίδι που φάνηκε η διαφορά ετοιμότητας των δύο ομάδων.

Το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια χρειάζεται ακόμη δουλειά, αλλά και ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή.  

Ο Δουβίκας άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε και ο Φέερμαν. Στην επανάληψη, μετά από λάθη στην άμυνα των «ασπρόμαυρων», δύο γκολ σημείωσε ο Ρένταν.

ΟΥΤΡΕΧΤΗ (Χενκ Φρέιζερ): Μπάρκας, Μάαρελ, Αβέστ, Μπρούερς, Δουβίκας, Μπουθ, Φαν Ντερ Κουστ, Φέερμαν, Φαν Ντερ Στρέεκ, Φίργκεβερ, Σιλά.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί (46' Σωτηρίου), Μαρινάκης (46' Πόμπι), Πασαλίδης (46' Διαμαντής), Γιαννούλης, Μπαλογιάννης (46' Ουές), Μεγιάδο (46' Ντιουσέ), Νέιρα (46' Τοράλ), Ντε Γκούζμαν, Καμάου (46' Μπουζούκης), Τσιλιανίδης (75' Αποστολάκης), Ντουρμισάι (46' Φαν Ντάινεν).

Το "φιλμ" του αγώνα

1’ Έγινε η πρώτη σέντρα στο Training Complex Zoudenbalch.

5' Πρώτο σουτ από τον Χουάν Νέιρα με καλές προϋποθέσεις, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό της Ουτρέχτης και φεύγει κόρνερ. 

9' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΤΡΕΧΤΗ 1-0: Ατομική ενέργεια του Δουβίκα και δυνατό συρτό σουτ που καταλήγει στα δίχτυα του Επασί για το 1-0.

14' Ευκαιρία για τους Ολλανδούς με πλασέ του Δουβίκα από τη μικρή περιοχή, όμως ο Επασί αντιδρά εκπληκτικά και αποκρούει. 

22' Ατομική ενέργεια και σουτ του Σιλά από δεξιά, ο Επασί αποκρούει με το δεξί χέρι τη μπάλα, που θα βρει και στο δοκάρι για να καταλήξει έπειτα κόρνερ. 

29' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΤΡΕΧΤΗ 2-0: Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του ΟΦΗ, ο Φέερμαν με διαγώνιο πλασέ σημειώνει το 2-0. 

35' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Σέντρα του Μαρινάκη από δεξιά, κεφαλιά του Τσιλιανίδη από τη μικρή περιοχή, με τη μπάλα να περνάει άουτ. 

37' Δυνατό σουτ από τον Μπουθ, αποκρούει σε κόρνερ ο Επασί. 

45+2' Νέα σπουδαία επέμβαση από τον Επασί, στο δυνατό σουτ του Μπουθ μέσα από την περιοχή. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, 2-0 πίσω στο σκορ ο ΟΦΗ. Ξεκάθαρη η διαφορά στο θέμα του ρυθμού, καθώς οι Ολλανδοί είναι στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας με το 6ο παιχνίδι, ενώ για τους Κρητικούς μόλις το πρώτο. 

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Οκτώ νέα πρόσωπα στην επανάληψη για τον ΟΦΗ, καθώς στο χορτάρι είναι πλέον οι Σωτηρίου, Πόμπι, Διαμαντής, Ουές, Ντιουσέ, Τοράλ, Μπουζούκης και Φαν Ντάινεν. 

Χωρίς καλές στιγμές η αναμέτρηση σ' αυτό το διάστημα, αφού οι πολλές αλλαγές έχουν επηρεάσει τον ρυθμό. 

71' Ο Μπουσαΐντ θα σουτάρει από τα όρια της περιοχής, βάζει την κόντρα ο Γιαννούλης και σταματά την πορεία της μπάλας προς την εστία του Επασί.

75' Αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον νεαρό Αποστολάκη στη θέση του Τσιλιανίδη. 

78' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΤΡΕΧΤΗ 3-0: Οι γηπεδούχοι βγαίνουν στην αντεπίθεση μετά την λάθος πάσα του Διαμαντή και ο Ρένταν με δυνατό πλασέ νικάει τον Σωτηρίου για το 3-0. 

90' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΤΡΕΧΤΗ 4-0: Λάθος πάσα του Γιαννούλη μέσα στην περιοχή πάνω στον Ρένταν, ο οποίος σκοράρει εύκολα για το 4-0. 

Τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή. Το πρώτο φιλικό του ΟΦΗ επί ολλανδικού εδάφους ολοκληρώθηκε με ήττα 4-0 από την Ουτρέχτη. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News