Εμπιστοσύνη στους παίκτες που έχει και μάχη με... τους "μνηστήρες" του Φελίπε!

ΟΦΗ
Εμπιστοσύνη στους παίκτες που έχει και μάχη με... τους "μνηστήρες" του Φελίπε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνιστά ψυχραιμία ο Νίκος Νιόπλιας στα μεταγραφικά θέματα του ΟΦΗ και ουσιαστικά ο έμπειρος τεχνικός έδωσε το σύνθημα για το πως πρέπει να διαχειριστεί η ομάδα του τα θέματα που αφορούν στην ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας περιόδου.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ εξέφρασε την εμπιστοσύνη που έχει στο ρόστερ και αναφέρθηκε ουσιαστικά στους παίκτες από την περασμένη περίοδο που είναι δεδομένο πως θα συνεχίσουν στην κρητική ομάδα. Αρκετοί παίκτες για διάφορους λόγους δεν είχαν τη δυνατότητα να είναι παρόντες στα πρώτα παιχνίδια της περυσινής σεζόν, ωστόσο αυτό στη νέα περίοδο (εκτός απροόπτου πάντα) δεν θα ισχύσει. Από κει και πέρα και με τα όσα διέρρευσαν από πλευράς Γιάννη Σαμαρά o ΟΦΗ θα πάει με νέα πρόσωπα στην Ολλανδία για τα φιλικά παιχνίδια και γενικότερα τη συνέχεια της προετοιμασίας, και αναμένονται μεταγραφικές κινήσεις εντός των ημερών-με το σκεπτικό οι κινήσεις που θα γίνουν για τις προσθήκες παικτών να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας- ωστόσο οι πιο δύσκολες περιπτώσεις ήταν και παραμένουν αυτές των Φελίπε (κυρίως) και Λάμπρου. Για τον πρώτο δημοσιεύματα από τη Βραζιλία (νεότερα) κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ιντερνασιονάλ και σίγουρα ο διακαής πόθος για τη γραμμή κρούσης δεν σβήνει αλλά είναι ξεκάθαρα και ένας δύσκολος στόχος. Ο ΟΦΗ όχι μόνο δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να κρατήσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό στις τάξεις του και μάλιστα υπάρχουν άνθρωποι μέσα στην κρητική ομάδα που είναι και ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης...

                          Νέο πρόβλημα  με Τοράλ

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, χωρίς τον Τοράλ που προσβλήθηκε από την ίωση της εποχής πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση του ΟΦΗ στο στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και στην πίεση του αντιπάλου και αγωνιστικό παιχνίδι στο μισό γήπεδο σε μικρές εστίες. Κανονικά προπονήθηκαν οι Επασί και Φαν Ντάινεν. Αντίθετα, ο Πασχάλης Στάικος συνέχισε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Πραξιτέλης Βούρος απουσίασε για μια ακόμη ημέρα.Tέλος με παρουσία κόσμου στο βοηθητικό γήπεδο της Ουτρέχτης θα γίνει το φιλικό με τη συγκεκριμένη ολλανδική ομάδα. Το συγκεκριμένο φιλικό πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου (19.00 ώρα Ελλάδας) και η αλλαγή της έδρας θα γίνει καθώς έχουν προκύψει στο ίδιο χρονικό διάστημα και άλλες αναμετρήσεις στην περιοχή του Όστερμπεκ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News