Φελίπε στο neakriti.gr: «Σε 10 μέρες η απόφαση για τον ΟΦΗ ή άλλη ομάδα»

Ποδόσφαιρο
Φελίπε στο neakriti.gr: «Σε 10 μέρες η απόφαση για τον ΟΦΗ ή άλλη ομάδα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 28χρονος επιθετικός από τη Βραζιλία όπου βρίσκεται μίλησε για τις συζητήσεις με την ομάδα του Ηρακλείου (και άλλες ομάδες), τις προθέσεις της Σπόρτινγκ και την θέληση του για σύντομες εξελίξεις

Το κεφάλαιο... Λουίζ Φελίπε είναι στην πρώτη γραμμή για τον ΟΦΗ, και όχι άδικα. Μιλάμε για τον επιθετικό που με την ευχέρειά του στο σκοράρισμα μπορεί να αποτελέσει το “βαρύ πυροβολικό” της ομάδας.

To neakriti.gr επικοινώνησε με τον Βραζιλιάνο στράικερ, ο οποίος, από το Σάο Πάολο όπου βρίσκεται για τις τελευταίες μέρες των διακοπών του, μας ανέλυσε τα δεδομένα που υπάρχουν ως τώρα.

Πρόκειται για μια μεταγραφική υπόθεση που δεν είναι εύκολη, καθώς, όπως λέει ο ίδιος, πολλά εξαρτώνται από τη Σπόρτινγκ, που προς το παρόν συζητά μόνο για πώληση και όχι δανεισμό.

O 28χρονος αναφέρθηκε ακόμη στις προτάσεις που εξετάζει (μαζί με αυτή του ΟΦΗ), αλλά και αυτές που έχει απορρίψει, ενώ πρόθεσή του είναι να έχει καταλήξει στον επόμενο “σταθμό” της καριέρας του το αργότερο ως τις 27 Ιουνίου, που επιστρέφει στην Ευρώπη.

«Θεωρώ ότι φτάνουμε πλέον στο τέλος του... δρόμου. Δεν υπάρχει ακόμη κάποια οριστική εξέλιξη, αλλά αυτό δε θα αργήσει πολύ να συμβεί. Είναι ξεκάθαρο ότι τον πρώτο λόγο έχει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με την οποία έχω συμβόλαιο για δύο χρόνια ακόμη. Γνωρίζω κάποια πράγματα, αλλά όχι σε ποιο επίπεδο είναι οι συζητήσεις με τον ΟΦΗ. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι δεν είμαι στα πλάνα της Σπόρτινγκ για τη νέα σεζόν και επιπλέον αυτό που επιθυμούν είναι να με παραχωρήσουν με πώληση και όχι με δανεισμό. Αυτή είναι η ενημέρωση προς τον εκπρόσωπό μου», ανέφερε αρχικά ο Λουίζ Φελίπε και πρόσθεσε για την προσπάθεια του ΟΦΗ να τον κρατήσει: «Μου άρεσε το διάστημα που ήμουν στον ΟΦΗ. Απόλαυσα το ποδόσφαιρο και βρήκα ξανά τον εαυτό μου. Νομίζω ήταν μια καλή συνεργασία και για τις δύο πλευρές. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν θα παραμείνω και δεν μπορώ να μιλήσω με πιθανότητες, γιατί αρχικά εξαρτάται από τη Σπόρτινγκ. Αν επιμείνει στην πώληση και όχι σε δανεισμό, φαντάζομαι θα είναι δύσκολο».

Οι ανταγωνιστές!

Ο ΟΦΗ δεν “παίζει” μόνος του για τον Λουίζ Φελίπε, όπως επισημαίνει ο Λατινοαμερικάνος άσος στο neakriti.gr

Μίλησε για την προσέγγιση και τα κριτήρια της απόφασής του, υπογραμμίζοντας: «Εγώ εξετάζω με προσοχή όλες τις προοπτικές για το επόμενο βήμα, μεταξύ των οποίων και ο ΟΦΗ. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δε θα αργήσει η απόφασή μου. Σκοπεύω μέχρι τις 26, το πολύ 27 Ιουνίου να έχω καταλήξει στην επόμενη ομάδα μου. Αυτή είναι η ημερομηνία επιστροφής μου από τη Βραζιλία και θέλω ως τότε να έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Αν θα είναι ο ΟΦΗ ή άλλη ομάδα δεν το γνωρίζω ακόμη, όμως θα αποφασίσω στο επόμενο 10ήμερο. Αν ο ΟΦΗ βρει μια φόρμουλα συμφωνίας με τη Σπόρτινγκ, σε δεύτερο επίπεδο θα πρέπει να μιλήσω κι εγώ με την ομάδα. Υπάρχει και το οικονομικό σκέλος, που είναι ένα κριτήριο, αλλά όχι το μοναδικό. Μετράνε κι άλλα πράγματα στην απόφασή μου. Εξετάζω τις προτάσεις που υπάρχουν και έχω ήδη απορρίψει κάποιες από την Αφρική και την Ασία, λόγω του επιπέδου των πρωταθλημάτων.

Στην Πορτογαλία δε θα επιθυμούσα να αγωνιστώ σε άλλη ομάδα πέρα από τη Σπόρτινγκ. Ήμουν ήδη 9 χρόνια σ’ αυτή τη χώρα. Οι προτάσεις από ομάδες της Βραζιλίας, αλλά και κάποιες από την Ευρώπη είναι οι πιο βασικές. Θα δούμε τι θα συμβεί μέσα στις επόμενες δέκα μέρες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News