Τσαμπούρης: Τι εξαιρετικό έδειξε να τον επιλέξουν στον ΟΦΗ;

Απόψεις
Τσαμπούρης: Τι εξαιρετικό έδειξε να τον επιλέξουν στον ΟΦΗ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Απόλλων Σμύρνης έπεσε, αλλά ο τιμ μάνατζερ του ανέβηκε... στον ΟΦΗ - Τί έψαχνε η κρητική ΠΑΕ μετά το αντίο του Τσινού στο Ινστιτούτο "Κρόιφ";

Η επιλογή του Σάββα Τσαμπούρη ως νέος τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ, τι εξαιρετικό έδειξε πέρσι από την ίδια θέση στον Απόλλωνα Σμύρνης που υποβιβάσθηκε άκλαυτος και γυάλισε στο μάτι των παραγόντων της κρητική ΠΑΕ;

Μετά την αποχώρηση του Γρηγόρη Τσινού από τη θέση, η ΠΑΕ αναζητούσε ουσιαστικά ένα πρόσωπο με γνώσεις «σπορτ μάνατζερ» που να συνδυάζει και στοιχεία σύνδεσης με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αναζήτησε μάλιστα άνθρωπο με προσόντα και στο εξωτερικό, φτάνοντας τότε και στο Ινστιτούτο του Κρόιφ!

Ο Τσαμπούρης είναι πτυχιούχος, από το τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων της ΑΣΣΟΕ, μιλάει δύο ξένες γλώσσες και έχει κοντινή ηλικία (35 ετών) με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Η αύρα της προσωπικότητάς του με χαμόγελο και θετική διάθεση, έστειλε μήνυμα στα ματς του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα.

Στο τελευταίο ματς που η ομάδα της Ριζούπολης ηττήθηκε στο Ηράκλειο μένοντας χωρίς ελπίδα, οι άνθρωποι της κρητικής ΠΑΕ παρατήρησαν την εικόνα επιπέδου στα αποδυτήρια της, ενώ ο Τσαμούρης χαμογελαστός ευχήθηκε στον ΟΦΗ να κατακτήσει τη θέση στην εξάδα, που μετά χάθηκε από τον ΠΑΣ. Το μορφωτικό του επίπεδο, η διαχυτικότητα και η θετική του διάθεση ήταν εμφανή ως στοιχεία και εν γένει δεν είχε καν την προσωπικότητα ενός γενικού αρχηγού παλαιάς κοπής.

Από την άλλη είναι σίγουρα είναι δραστήριος ως άνθρωπος και το έδειξε από τη θέση του ταμία του ΠΣΑΠ και τη σπουδαία του δράση, σε δύσκολες περιόδους. Βεβαιωμένη και η  εκτίμηση που τρέφει ο ποδοσφαιρικός κόσμος για το ήθος και τον χαρακτήρα του.

Άλλο στοιχείο που τον συνοδεύει είναι ότι από μικρή ηλικία είχε το περιβραχιόνιο σε πολλές ομάδες (άσχετα με τον μέσο όρο της κλάσης τους).

Καλή επιτυχία!

-Η  απάντηση που έδωσε σε παλιότερη συνέντευξή του, ο νέος τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ Σάββας Τσαμπούρης στην ερώτηση αν είναι «βάρος» ή ευθύνη να είσαι αρχηγός (ως ποδοσφαιριστής σε μια ομάδα), ήταν: «Βάρος όπως το λες δεν είναι. Είναι ευθύνη και τιμή. Αλλά από μόνο του δεν λέει κάτι. Το ζήτημα είναι να έχεις σεβασμό στα αποδυτήρια και να έχεις τη δυνατότητα να καθοδηγήσεις τους συμπαίκτες σου. Το περιβραχιόνιο από μόνο του δεν λέει κάτι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News