Ο Σάββας Τσαμπούρης θα είναι ο νέος τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Ο Σάββας Τσαμπούρης θα είναι ο νέος τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο μέλος στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ

Οι προσθήκες για τον ΟΦΗ δεν αφορούν μόνο το ρόστερ, αλλά και το οργανόγραμμα της ΠΑΕ. Ο Σάββας Τσαμπούρης θα είναι τις επόμενες μέρες με κάθε επισημότητα το νέο στέλεχος της ομάδας, με κομβική αρμοδιότητα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει το ρόλο του τιμ μάνατζερ, καλύπτοντας το κενό που υπήρχε μετά την αποχώρηση του Γρηγόρη Τσινού πριν από μερικούς μήνες.

Ο Τσαμπούρης είχε τον ίδιο ρόλο στον Απόλλων Σμύρνης τη σεζόν που πέρασε, έχοντας «κλείσει» και την ποδοσφαιρική του καριέρα στην αθηναϊκή ομάδα. Ως παίκτης αγωνίστηκε ακόμη κατά σειρά σε Χαϊδάρι, Ηλυσιακό, Αιγάλεω, Αστέρα Τρίπολη, Καλλονή, Νέα Σαλαμίνα και Λεβαδειακό.

Οι διοικούντες τον ΟΦΗ θεωρούν ότι ταιριάζει απόλυτα ως προφίλ, ενώ λόγο και της ηλικίας του (35) θα είναι κοντά με τους ποδοσφαιριστές. Ταυτόχρονα, αξιολογήθηκαν συνολικά όλα τα δεδομένα, καθώς πρόκειται για ένα άνθρωπο που σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων (στο αντίστοιχο τμήμα του οικονομικού στο Πανεπιστήμιο), ενώ σε όλες τις ομάδες που πέρασε μιλούν για τη θετική του αύρα ως άτομο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News