Αρχηγός του ΟΦΗ ο Βούρος με νέο συμβόλαιο ως το 2024!

Ποδόσφαιρο
Αρχηγός του ΟΦΗ ο Βούρος με νέο συμβόλαιο ως το 2024!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είπε το «ναι» στην πρόταση της κρητικής ΠΑΕ

Ο ΟΦΗ «έδεσε» τον ηγέτη της άμυνας του με νέο συμβόλαιο ως το 2024.

Ο Πραξιτέλης Βούρος είπε το «ναι» στην πρόταση της ομάδας του Ηρακλείου και επέκτεινε το συμβόλαιο του για δύο ακόμη χρόνια.

Οι συζητήσεις των «ασπρόμαυρων» με την πλευρά του ποδοσφαιριστή εντάθηκαν το τελευταίο διάστημα, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Μηνάς Λυσάνδρου ήταν σε «ανοιχτή γραμμή» με τον ίδιο τον παίκτη.

Μάλιστα, ο Βούρος είχε δύο προτάσεις από ελληνικές ομάδες, με την μία εξ αυτών καλύτερη οικονομικά από αυτή του ΟΦΗ, όμως ο 27χρονος στόπερ αποφάσισε να τις απορρίψει και να ρίξει… άγκυρα στο Ηράκλειο.

Ο σεβασμός που έδειξε σύσσωμος ο οργανισμός του ΟΦΗ προς τον έμπειρο άσο και η εκτίμηση προς το πρόσωπο του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, όπως φυσικά και το «κύμα» αγάπης που εισέπραξε από τους φιλάθλους.

Η επίσημη ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων»:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με χαρά ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, Πραξιτέλη Βούρου, ως το καλοκαίρι του 2024!

Ο ηγέτης της ασπρόμαυρης άμυνας, ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με βάση τις ψήφους των φιλάθλων και αρχηγός της ομάδας μας στους περισσότερους αγώνες της σεζόν που ολοκληρώθηκε, θα παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου για δύο ακόμα χρόνια!

Την αγωνιστική σεζόν 2021-22 ο Βούρος σταμάτησε το…κοντέρ των συμμετοχών με τη φανέλα του ΟΦΗ στον αριθμό 33 σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ για πρώτη φορά στην καριέρα του χρίστηκε σκόρερ και μάλιστα τρεις φορές! Συνολικά την προηγούμενη διετία έπαιξε 55 φορές με την ασπρόμαυρη φανέλα και πλέον βάζει πλώρη για τις 100 συμμετοχές ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας!

«Πράξι» έχουμε κοινούς στόχους, κοινά όνειρα και μαζί θα τα κάνουμε πραγματικότητα»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News