Ακαδημία ΟΦΗ Αττικής: Δοκιμές για την στελέχωση των αγωνιστικών τμημάτων

Ποδόσφαιρο
Ακαδημία ΟΦΗ Αττικής: Δοκιμές για την στελέχωση των αγωνιστικών τμημάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την Δευτέρα 6/6 ως την Τετάρτη 8/6

Η δημιουργία Ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΟΦΗ στην Αθήνα, έδωσε τη… σκυτάλη στην οργάνωση και την στελέχωση των αγωνιστικών τμημάτων.

Προς αυτή την κατεύθυνση τα στελέχη της ομάδας του Ηρακλείου θα «τσεκάρουν» ταλέντα στην Αττική μέσα από προπονήσεις δοκιμαστικών.

Στόχος είναι η δημιουργία αγωνιστικών τμημάτων, που θα συμμετέχουν στο Attica Cup (πρωτάθλημα των ΠΑΕ), καθώς και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αθηνών, με τους αθλητές να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στις Μικτές ομάδες της Αθήνας.

Έτσι όπως ανακοίνωσε χθες η ομάδα του Ηρακλείου, από την Δευτέρα 6 Ιουνίου ως την Τετάρτη 8 του μήνα θα γίνουν οι δοκιμαστικές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του «Kifissos FC» (Ορφέως 203 & πάροδος Λ. Κηφισού, Αιγάλεω) θα διεξαχθούν δοκιμαστικές προπονήσεις. Εκεί θα βρεθούν και οι επιτελείς του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ στόχος είναι η δημιουργία δύο ομάδων ανά ηλικιακή κατηγορία.

Στο ίδιο διάστημα και στον ίδιο χώρο θα διεξαχθούν επίσης δοκιμές για τερματοφύλακες, υπό την επίβλεψη του προπονητή τερματοφυλάκων του ΟΦΗ, Βαγγέλη Λάππα.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΟΦΗ στην Αττική θα παρέχει στους αθλητές:

1.Υπεύθυνο προγραμμάτων φυσικής κατάστασης

2.Αθλητικό ψυχολόγο

3.Αθλητικό διατροφολόγο

Το πρόγραμμα των προπονήσεων:

Δευτέρα 6 Ιουνίου

Ηλικιακές κατηγορίες 2012 (Κ11)-2013 (Κ10)

Τρίτη 7 Ιουνίου

Ηλικιακές κατηγορίες 2010 (Κ13)-2011 (Κ12)

Τετάρτη 8 Ιουνίου

Ηλικιακές κατηγορίες 2008 (Κ15)-2009 (Κ14)

Τέλος, στην ανακοίνωση επισημαίνονται ότι όλοι οι αθλητές πρέπει να φορούν λευκό μπλουζάκι και λευκό σορτσάκι, αλλά και να έχουν αρνητικό self test ημέρας.

Η προσέλευση έχει προγραμματιστεί στις 17:00 και η έναρξη προπονήσεων στις 18:00, ενώ δηλώσεις και πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 6937656865 (Τάσος Λαζάρου) και 6955050150 (Γραμματεία).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News