Παλιές, καλές εποχές θύμισε η Γ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Αθλητισμός
Παλιές, καλές εποχές θύμισε η Γ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκίνηση για τον Παναγιώτη Σπυριδάκη…

Σε μια από τις πιο πετυχημένες Γενικές Συνελεύσεις που έχουν γίνει στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με δυνατή συμμετοχή, ιστορικούς παράγοντες και πρόσωπα που έχουν παίξει το ρόλο τους, στην οικογένεια του ΟΦΗ, ο Γιάννης Δανδάλης επανεξελέγη στην προεδρία, καθώς ήταν ο μοναδικός υποψήφιος, για τη θέση του προέδρου.

H αίθουσα Παπακαλιάτη, κάτω από τη θύρα 1 του γηπέδου "Θόδωρος Βαρδινογιάννης" αποδείχθηκε μικρή, για να χωρέσει τα μέλη του ΟΦΗ, που έσπευσαν να καταθέσουν τις προτιμήσεις τους στην κάλπη και να επιλέξουν εκείνους που θεωρούν καλύτερους, για το νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Οι εκλογές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θύμισαν παλιές καλές εποχές και ο σύλλογος βγήκε πιο δυνατός και ενωμένος από την διαδικασία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με ανακοίνωση του "ευχαριστεί τα μέλη του ΟΦΗ, για την δυναμική του συμμετοχή στην κορυφαία διαδικασία του συλλόγου. Ο αριθμός των μελών του ΟΦΗ θα πρέπει να αυξάνεται συνεχώς και πάνω σε αυτό, η νέα διοίκηση θα συνεχίσει την προσπάθεια της προηγούμενης διοίκησης.

Ακόμη, ευχαριστεί τους παλιούς προέδρους και τα ιστορικά στελέχη του συλλόγου, που τίμησαν με την παρουσία τους την διαδικασία έδωσαν οντότητα και κύρος στην Γενική Συνέλευση.

Επίσης, ευχαριστεί τους συνδέσμους του ΟΦΗ, τους φιλάθλους της ομάδας μας, που έχουν γραφτεί μέλη και έχουν έρθει κοντά μας.

Όλοι μαζί ενωμένοι, προχωράμε για ένα πιο ισχυρό Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Δείτε παρακάτω σε VIDEO τις δηλώσεις του Γιάννη Δανδάλη, στην Γενική Συνέλευση, αλλά και πλάνα απο την κατάμεστη απο κόσμο αίθουσα Παπακαλιάτη:

Επίτιμος Γενικός Γραμματέας

Μια απο τις πιο συγκινητικές στιγμές της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ήταν το αποχαιρετιστήριο σημείωμα του ιστορικού Γενικού Γραμματέα του ΟΦΗ, Παναγιώτη Σπυριδάκη, ο οποίος μετά απο 55 χρόνια προσφοράς στο σύλλογο, δεν ήταν στην λίστα των υποψηφίων, για τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ο Παναγιώτης Σπυριδάκης, φανερά συγκινημένος βρέθηκε στην Γενική Συνέλευση και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ενώ ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, πρότεινε ο παράγοντας που αποτελεί τη ζωντανή ιστορία του συλλόγου, να αναδειχθεί Επίτιμος Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, πρόταση που έγινε ομόφωνα αποδεκτή, απο τα μέλη του ΟΦΗ, σε ένδειξη σεβασμού, για τα όσα έχει προσφέρει στο σύλλογο, ο Παν. Σπυριδάκης.

Στην ανάγνωση του ιδιόχειρου αποχαιρετιστήριου σημειώματος, του ιστορικού παράγοντα, η συγκίνηση ξεχείλισε.

Οπως ανέφερε στο παραγοντικό του αντίο, ο Παν. Σπυριδάκης "πολυαγαπημένοι μου φίλοι, επί 55 χρόνια υπηρέτησα τον αθλητισμό, τον ΟΦΗ, την ΠΑΕ ΟΦΗ , τον ΟΦΗ’ 94, τον ΟΦΗ 2000, το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, το Σύνδεσμο Κριτών Στίβου Κρήτης, την Διοικούσα Επιτροπή Εθνικού Σταδίου, την ΤΕ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, με όλη μου την δύναμη.

Καταξιώθηκα σαν πολίτης, γνώρισα ανθρώπους σαν και εσάς , έγινα γνωστός σχεδόν σε όλη την αθλητική Ελλάδα, γνώρισα Αρχές αθλητικές –πολιτικές, συνδέθηκα με όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες, όμως ήρθε η ώρα να φύγω….

Ο καιρός πέρασε, γνώρισα χιλιάδες αθλητές.

Συνεχίστε εσείς για τον αθλητισμό και τα παιδιά σας, οι αθλητές που γνώρισα ήρθαν παιδιά και έφυγαν μεγάλοι, αυτή είναι η ικανοποίηση μου.

Να θυμάστε, υγεία ευτυχία, θάρρος και αγάπη….

Θα είμαι κοντά σας, με την καρδιά μου και τη σκέψη μου…

Σας αγαπώ έναν έναν ξεχωριστά και όλους μαζί…

Θέλω να με θυμάστε…

Μεγαλώστε το λιθαράκι που έβαλα και καλή δύναμη….

Σας αγαπώ και σας εκτιμώ…

Με απέραντη αγάπη

Σπυριδάκης Παναγιώτης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News