ΟΦΗ: Θέλει να κλείσει με νίκη μπροστά στο κοινό του

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Θέλει να κλείσει με νίκη μπροστά στο κοινό του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποδέχεται στις 16:00 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του, δίνει σήμερα στις 16:00, στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ο ΟΦΗ που αναζητά την πρώτη νίκη στο γήπεδο του στα play out της διοργάνωσης, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια καλούνται να πάρουν αυτή τη νίκη γοήτρου προκειμένου να διατηρήσουν την 1η θέση του τουρνουά.

Ο ΟΦΗ παρά τα στραβοπατήματα και κλείνοντας τις υποχρεώσεις του το επόμενο Σάββατο στο Βόλο, είναι πρώτος με 41 βαθμούς, η ομάδα της Τρίπολης ακολουθεί με 40, με τον Ιωνικό να φιλοδοξεί από την 3η θέση με 39 βαθμούς. Στη συνολική βαθμολογία η ομάδα του Ηρακλείου κρατά και την 7η θέση του πίνακα δυο βαθμούς πίσω από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι φανερό λοιπόν ότι ο ΟΦΗ θέλει αυτό το πρώτο του τρίποντο ως γηπεδούχος αφού έχει να πανηγυρίσει νίκη από τις 6 Μαρτίου όταν είχε κερδίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σε ότι αφορά στα αγωνιστικά, ο Νίκος Νιόπλιας έκανε γνωστή την αποστολή της αναμέτρησης με τους Ντε Γκούζμαν, Ντουρμισάι, Τοράλ, και Κοροβέση να τίθενται στη διάθεση του. Την 21μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Επασί, Σωτηρίου, Μανδάς, Ουές, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Μπουζούκης, Τοράλ, Στάικος, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν, Καμάου, Ντουρμισάι, Τσιλιανίδης, Φελίπε.

Εκτός έμεινε ο τραυματίας Λάμπρου και οι Βάτερμαν, Σηφάκης, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Φαν Ντάινεν και Καστάνιος .

Eν τω ολοκληρώνεται σήμερα η δράση του ΟΦΗ με τίτλο: «Μου δίνεις το βιβλίο σου;». Συγκεκριμένα η ΠΑΕ του Ηρακλείου συλλέγει βιβλία που θα διαθέσει για καλό σκοπό και καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια αυτή στο περιθώριο του αγώνα με τον Αστέρα.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με την Κρητική ΠΑΕ η Κυριακή είναι γένους θηλυκού και με αφορμή την ημέρα της μητέρας, η ομάδα προσκαλεί όλες τις γυναίκες μαζί με τα παιδιά τους εως 12 ετών να παρακολουθήσουν δωρεάν το παιχνίδι.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια για τα play outs της διοργάνωσης έγιναν χθες με τον Απόλλωνα Σμύρνης να υποβιβάζεται και την Λαμία να διεκδικεί μέσω μπαράζ την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.

Υπενθυμίζουμε ότι ισόπαλα και χωρίς σκορ έληξαν τα παιχνίδια στη Ριζούπολη και το Αγρίνιο. Στο σημαντικότερο παιχνίδι της έκτης αγωνιστικής των play outs της Super League, η Λαμία πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και τσέκαρε τη θέση της για τα μπαράζ με τον ηττημένο του ζευγαριού Βέροια - Λεβαδειακός, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης υποβιβάστηκε στη Super League 2.

Στο Αγρίνιο, Παναιτωλικός και Βόλος είχαν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο και είχαν ευκαιρίες για να βρουν γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ιωνικός νίκησε τον Ατρόμητο, επικρατώντας 1-0 και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η βαθμολογία των play outs έχει διαμορφωθεί ως εξής:

1.Ιωνικός 42

2.ΟΦΗ 41

3.Αστέρας 40

4.Παναιτωλικός 37

5.Βόλος 37

6.Ατρόμητος 32

7.Λαμία 25

8.Απόλλων Σμύρνης 21

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News