Καλή παρουσία και βραβείο Fair Play η Κ14 του ΟΦΗ στο «Elite Neon Cup»

Ποδόσφαιρο
Καλή παρουσία και βραβείο Fair Play η Κ14 του ΟΦΗ στο «Elite Neon Cup»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διοργάνωση διεξήχθη στην Αθήνα 15 με 17 Απριλίου

Η ομάδα Κ14 του ΟΦΗ συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά «Elite Neon Cup», όπου κέρδισε τις εντυπώσεις με την παρουσία της, αλλά και το βραβείο Fair Play.

Στους αγώνες που έγιναν στην Αθήνα από την Παρασκευή μέχρι και σήμερα, οι μικροί παίκτες των «ασπρόμαυρων» έδειξαν ότι η δουλειά που γίνεται καθημερινά στα τμήματα υποδομής έχει αποτέλεσμα.

Στην αποστολή μετείχαν συνολικά 19 παίκτες, από τους οποίους οι 11 ήταν από την Κ14 και οι 8 από την Κ13 του ΟΦΗ, με όλα τα παιδιά να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά στην αποστολή ήταν οι: Κουκουριτάκης, Λυγεράκης, Χείλυ, Λαγουδάκης, Καινουργιάκης, Κοζυράκης, Γαλανός, Πετούσης, Μάρα, Χνάρης, Ντρεϊάι, Ακουμιανάκης, Κοντόπουλος, Ασμαριανάκης, Αλεξανδράκης, Κλάδος, Κασσαπάκης, Μαχλάς, Ματθαιάκης.

Η Κ14 του ΟΦΗ συμμετείχε στον Β’ όμιλο με τις αντίστοιχες ομάδες της ΑΕΚ, του Ιωνικού και της ακαδημίας Diamonds. Στο πρώτο ματς με απέναντι στην Diamonds, η ομάδα μας επικράτησε με σκορ 2-1, με σκόρερ τους Ασμαριανάκη και Γαλανό. Επόμενη αντίπαλος ήταν η Κ14 της ΑΕΚ, με τον Χείλυ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του αγώνα, χαρίζοντας τη νίκη στον ΟΦΗ, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής και απέναντι στην Κ14 του Ιωνικού με σκορ 2-0 (Γαλανός και Μάρα), καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του ομίλου.

Στον προημιτελικό αντιμετώπισε την Κ14 του Πανιωνίου, την οποία νίκησε με σκορ 2-0 με σκόρερ τους Χνάρη (πέναλτι) και Πετούση, παίρνοντας έτσι την πρόκριση στον ημιτελικό, όπου ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τον Παναθηναϊκό (σκόρερ ο Μάρα).

Οι «ασπρόμαυροι» κατέκτησαν τελικά την 4η θέση στο τουρνουά, καθώς ηττήθηκε στον μικρό τελικό από τον Ερυθρό Αστέρα με σκορ 1-0.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News