Ο Μπούσης έκανε την αρχή και ξεκίνησαν οι συζητήσεις με Νιόπλια για ανανέωση του συμβολαίου του...

ΟΦΗ
Ο Μπούσης έκανε την αρχή και ξεκίνησαν οι συζητήσεις με Νιόπλια για ανανέωση του συμβολαίου του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικό ρεπορτάζ με όλες τις λεπτομέρειες...

Καλές οι μεταγραφές αλλά η προτεραιότητα για τον ΟΦΗ αυτή την εποχή είναι άλλη! Αυτό που στην κρητική ομάδα και συγκεκριμένα στη διοίκηση της ΠΑΕ επιθυμούν να πετύχουν άμεσα είναι να εξασφαλίσουν πως και τα επόμενα χρόνια θα πορευτούν με τον προπονητή-αναμορφωτή και βέβαια άνθρωπο των μεγάλων στιγμών του ΟΦΗ και σαν ποδοσφαιριστή, τον Νίκο Νιόπλια...

Οι πληροφορίες μας λοιπόν αναφέρουν πως αφού το πρώτο σχετικό μήνυμα εστάλη από τον Μιχάλη Μπούση και ελήφθη και από τη διοίκηση και από τον τεχνικό, έχουν ήδη ξεκινήσει με καλό κλίμα και καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές οι επαφές για πρόωρη ανανέωση-επέκταση συμβολαίου του τεχνικού ηγέτη ώστε να μείνει για αρκετά χρόνια ακόμα στον "ομιλίτικο" πάγκο. Στόχος είναι ο Νιόπλιας να συνεχίσει να φοράει τα αγαπημένα του ασπρόμαυρα και φυσικά είναι κάτι που βλέπει και ο ίδιος θετικά αλλά στο εγγύς μέλλον θα φανεί αν οριστικοποιηθεί αυτό και οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια...

Από κει και πέρα στα υπόλοιπα θέματα που έχουν να κάνουν με τον ΟΦΗ το μεταγραφικό ταξίδι του Γιάννη Σαμαρά στην Ιβηρική Χερσόνησο είναι λογικό να έχει προκαλέσει συζητήσεις ενόψει της επόμενης σεζόν και του νέου προσώπου της κρητικής ομάδας. Άλλωστε έχει φανεί ποια είναι τα αρνητικά και που χρειάζεται βελτίωση με βάση και τις προσθαφαιρέσεις που έγιναν στο ρόστερ. Στον ΟΦΗ είναι δεδομένη η επιθυμία για ενίσχυση στις περισσότερες θέσεις της άμυνας αλλά και με ένα χαφ που θα έχει χαρακτηριστικά και...από Γαγιέγος αλλά για τη γραμμή κρούσης πολλά θα εξαρτηθούν και από τις περιπτώσεις Φελίπε και Λάμπρου, ποδοσφαιριστές που στο "ομιλίτικο στρατόπεδο" πολύ θα ήθελαν να τους διατηρήσουν στις τάξεις τους και την επόμενη περίοδο.

Αυτό που πρέπει να προσθέσουμε είναι το ότι όλα φέτος αναφορικά με τον σχεδιασμό της νέας περιόδου πρέπει να γίνουν γρηγορότερα μιας και το πρωτάθλημα της περιόδου 2022-23 θα ξεκινήσει νωρίτερα λόγω της αναγκαστικής διακοπής από τον Νοέμβριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ που θα είναι-ως γνωστόν-χειμερινό.

Αναφορικά με τη χθεσινή προπόνηση-μιας και η χρονιά ασφαλώς δεν έχει τελειώσει- ο Νέιρα ήταν στο κανονικό πρόγραμμα ενώ ο Ντε Γκουζμαν έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

Θεραπεία συνέχισε ο Ντουρμισάι, με τους Τοράλ, Καμάου και Ουές να κάνουν ατομικό πρόγραμμα.

Εκτός από τους διεθνείς Επασί, Σελίμοβιτς και Διαμαντή

από την προπόνηση απουσίασαν οι Κώστας Γιαννούλης και Λουκ Καστάνιος λόγω ίωσης.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 10:30.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News