Ιδανικός αυτόχειρας: Ο ΟΦΗ έχασε ένα δικό του ματς στη Λαμία (2-1)

Ποδόσφαιρο
Ιδανικός αυτόχειρας: Ο ΟΦΗ έχασε ένα δικό του ματς στη Λαμία (2-1)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χάνει έδαφος για την 6αδα η ομάδα του Ηρακλείου

Μέσα από τα… χέρια του έχασε τη νίκη ο ΟΦΗ στη Λαμία, γνωρίζοντας την ήττα από την ομώνυμη ομάδα εκτός έδρας με 2-1.

Η ομάδα του Ηρακλείου «αυτοκτόνησε» στην αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής, αφού ήταν μπροστά στο σκορ για 80 λεπτά, όμως «πλήρωσε» ένα τραγικό τελευταίο δεκάλεπτο, που από δικά της λάθη έγινε η ανατροπή.

Οι Κρητικοί έχασαν έδαφος στη «μάχη» για την 6αδα, που έχει πάρει… φωτιά μετά το διπλό του Αστέρα Τρίπολης επί του Παναθηναϊκού σήμερα στη «Λεωφόρο».

Ο ΟΦΗ που έβγαλε τα… μάτια του σήμερα στη Φθιώτιδα είναι 7ος και έχει αγώνα περισσότερο από τις υπόλοιπες ομάδες.

Στη σημερινή αναμέτρηση, οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν με τον Τσιλιανίδη είχαν ευκαιρίες να «κλειδώσουν» τη νίκη, όμως στην άμυνα… παραπατούσαν και έτσι ο Μανούσος με δύο γκολ «υπέγραψε» την ανατροπή με γκολ στο 82’ και το 87’.

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Προβυδάκης, Αντέτζο, Μαζουλουξής, Ορτέγκα (78' Σαραμαντάς), Μπεχαράνο (46' Τζανδάρης), Νούνιες, Καραμάνος (72' Μανουσάκης), Μπανγκουρά, Ρόμανιτς (63' Αραμπούλι), Τσούκαλος (63' Μανούσος).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Σελίμοβιτς, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Γαγιέγος, Ντε Γκούζμαν, Τοράλ (90' Λουίς Φελίπε), Τσιλιανίδης (74' Καμάου), Λάμπρου, Ντουρμισάι (74' Φαν Ντάινεν).

Το «φιλμ» του αγώνα

4' Κεφαλιά του Σελίμοβιτς έπειτα από κόρνερ του Λάμπρου, η μπάλα χωρίς δύναμη θα καταλήξει άουτ.

8' Σουτ του Τοράλ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, μπλοκάρει σταθερά ο Σαράνοφ.

18' Η μπάλα "κόλλησε" στη μικρή περιοχή του ΟΦΗ, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Προβυδάκη, με τον Πασαλίδη να βάζει τελευταία στιγμή την κόντρα, στην προσπάθεια του Τσούκαλου να πλασάρει από πολύ κοντά.

23' Διαγώνιο σουτ του Μπανγκουρά μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα περάσει εκτός εστίας.

27' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ωραία πάσα του Τοράλ μέσα στην περιοχή για τον Λάμπρου, ο τελευταίος θα σουτάρει με δύναμη, όμως η μπάλα φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

34' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 0-1: Ο διαιτητής Τσακαλίδης δείχνει τελικά τη σέντρα, αφού είδε και ο ίδιος τη φάση στο μόνιτορ του VAR. Δεν υπάρχει κανένα επιθετικό φάουλ στον Ορτέγκα, ενώ σκόρερ είναι τελικά ο Τσιλιανίδης, αφού βρήκε τελευταίος τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή, μετά τη δυνατή σέντρα-σουτ του Γαγιέγος.

39' Δυνατό σουτ του Νούνιες, ο Βάτερμαν αποκρούει σε κόρνερ με το ένα χέρι.

40' Σύγχυση στα καρέ του ΟΦΗ, σουτ από τον Ρόμανιτς κοντράρει στον Πασαλίδη, νέα προσπάθεια ξανά στα σώματα των αμυντικών.

47' Τεράστια ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Υπέροχη σέντρα του Γαγιέγος από αριστερά, κεφαλιά-ψαράκι του Τοράλ με πολύ δύναμη, η μπάλα όμως θα φύγει άουτ.

50' Ευκαιρία για τη Λαμία. Σέντρα του Μπανγκουρά από δεξιά, σουτ του Ορτέγκα μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα φύγει άουτ.

52' Σουτ από τον Ντουρμισάι, μπλοκάρει σταθερά ο Σαράνοφ.

55' Ευκαιρία για τη Λαμία. Κόρνερ του Προβυδάκη από δεξιά, κεφαλιά του Τσούκαλου φεύγει για λίγο κόρνερ, αφού η μπάλα βρήκε και στον Πασαλίδη.

59' Δυνατό σουτ του Τοράλ με τη μία έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία.

61' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Κάθετη πάσα του Τοράλ, ο Ντουρμισάι τετ-α-τετ με τον Σαράνοφ, που θα βρει ελάχιστα τη μπάλα και θα τη στείλει κόρνερ.

65' Σουτ του Τοράλ έξω από την περιοχή, δε θα βρει στόχο.

79' Ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Κόρνερ του Μπανγκουρά, κεφαλιά του Τζανδάρη από τη μικρή περιοχή θα περάσει άουτ.

81’ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Ο Καμάου σκοράρει με κοντινή προβολή, όμως μετά από έλεγχο μέσω VAR το γκολ δε θα μετρήσει. Ο Αυστραλός ήταν εκτεθειμένος στην πρώτη κεφαλιά του Τοράλ, σύμφωνα με τους διαιτητές.

82' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ 1-1: Γύρισμα του Αραμπούλι από αριστερά, ο Μανούσος μόνος στο ύψος του πέναλτι σημειώνει το 1-1. Η φάση ελέγχθηκε και μέσω VAR για οφσάιντ, όμως μετράει κανονικά.

86' Σέντρα σουτ του Λάμπρου, προβολή του Πασαλίδη ψηλά άουτ.

87' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ 1-2: Και πάλι ο Μανούσος χρίζεται σκόρερ, μετά από τραγικό λάθος του Καμάου. Γύρισε τη μπάλα προς την άμυνα, πάνω στον Μανούσο, που με πλασέ πέτυχε το 1-2.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News