Σύνδεσμοι ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ δεν είναι έρμαιο της μαφίας…»

ΟΦΗ
Σύνδεσμοι ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ δεν είναι έρμαιο της μαφίας…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς του ΟΦΗ μετά τα αίσχη Φωτιά

Ηχηρή θέση πήραν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ μετά τα χθεσινά διαιτητικά αίσχη του Φωτιά στην Τούμπα. Σύσσωμοι οι Σύνδεσμοι αναφέρονται στα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου και τον πόλεμο που δέχεται ο κρητικός σύλλογος, καλώντας τον Μιχάλη Μπούση και τη διοίκηση της ΠΑΕ να προστατέψουν την ομάδα, τονίζοντας ότι «ο ΟΦΗ δεν είναι έρμαιο της μαφίας που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο». Η ανακοίνωση των οπαδών αναφέρει τα εξής:

«Είναι η πρώτη φορά που αναγκαζόμαστε να μιλήσουμε (και) για τη διαιτησία, όμως τα αίσχη του Φωτιά στην Τούμπα δεν μας αφήνουν περιθώριο. Ο λόγος είναι ότι εδώ δεν μιλάμε για ένα μεμονωμένο διαιτητικό λάθος, δεν μιλάμε καν για μία αλλοίωση αποτελέσματος από αυτές που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια όταν παίζουμε με κάποιο μέλος του λεγόμενου (τρομάρα τους) “BIG-4”.

Τα χθεσινά καραγκιοζιλίκια είναι το αποκορύφωμα μιας αλληλουχίας περιστατικών που περιλαμβάνει συνεχόμενες σφαγές, προβοκάτσιες από αντίπαλους παίκτες με στόχο την τιμωρία του γηπέδου και πρόστιμα για μάσκες (στο μοναδικό ίσως γήπεδο που τηρούνται με τέτοια ευλάβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα) ή δυναμιτάκια.

Είναι μέρος μίας προσπάθειας να πολεμηθεί όχι μία ομάδα αλλά ένα παράδειγμα.

Ο τωρινός ΟΦΗ χαλάει την πιάτσα και πρέπει να πληρώσει για αυτό. Το σάπιο σύστημα που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο θέλει οι ομάδες να ελέγχονται είτε από μεγαλομαφιόζους που για κάθε ευρώ που βάζουν στην ομάδα παίρνουν δέκα σε κρατικές δουλειές είτε από λαμόγια-αχυράνθρωπους που δένονται σε άρματα πουλώντας εκδούλευση και στήνουν μέχρι και τα σημαιάκια του κόρνερ στο Στοίχημα.

Καλούμε τον ιδιοκτήτη και τη διοίκηση της ΠΑΕ να προστατέψουν την ομάδα σε κάθε επίπεδο και να καταστήσουν σαφές στους πάντες ότι ο ΟΦΗ δεν είναι έρμαιο της μαφίας που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εμείς ως ομιλίτες δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τα μούτρα τους, δεν θέλουμε να αδικήσουμε κανέναν επειδή στο παρελθόν αδικηθήκαμε. Εμείς ως ομιλίτες επιμένουμε να βάζουμε την  αξιοπρέπεια πάνω από την ξεφτίλα.

Λέσχη Ομιλοφρενών Μανώλης Ρασούλης

Snakes 4 Heraklion Club

Kρήτες 4 Θεόδωρος Παπαδόπουλος

ΣΦ ΟΦΗ Αθηνών Νίκος Ξυλούρης

Στέκι Φίλων ΟΦΗ Αρχανών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News