ΟΦΗ για διαιτησία: Στοχευμένες κινήσεις ουσίας και όχι επικοινωνιακά παιχνίδια

ΟΦΗ
ΟΦΗ για διαιτησία: Στοχευμένες κινήσεις ουσίας και όχι επικοινωνιακά παιχνίδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποφασισμένοι να κινηθούν εκεί που πρέπει είναι στην κρητική ομάδα

Η διαιτησία του Βασίλη Φωτιά στην Τούμπα ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τον ΟΦΗ και προεξέχοντος του Μιχάλη Μπούση, η δυσαρέσκεια εκφράστηκε προς πάσα κατεύθυνση.

Είναι ξεκάθαρο ότι από την πρώτη στιγμής της εποχής Μπούση, στον ΟΦΗ αποφεύγουν τις τοποθετήσεις και τις ανακοινώσεις για τη διαιτησία, θεωρώντας ότι ένα τέτοιο παραλήρημα είναι ανούσιο και ενδεχομένως γίνεται μόνο για την ηθική ικανοποίηση των φιλάθλων.

Οι τοποθετήσεις που ήδη έγιναν ήταν απόλυτα στοχευμένες στο πρόβλημα, δίχως όμως να χάνεται η ουσία.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως θα μείνουν απλοί παρατηρητές της κατάστασης. Για τον λόγο αυτό, αρχής γενομένης από το πρωί κιόλας της Κυριακής (16/01) προχώρησαν σε μία σειρά κινήσεων προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες καταστάσεις, αλλά την ίδια στιγμή δεν πρόκειται να γίνουν αντικείμενο επικοινωνιακής πολιτικής.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν αποδείξει πως λειτουργούν πάντα με καθαρή σκέψη, χωρίς να τους παρασύρει το συναίσθημα και σίγουρα δίχως ίχνος ανούσιου εντυπωσιασμού. Προφανώς και υπάρχουν σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία της Τούμπας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα επηρεαστεί και το αγωνιστικό κομμάτι, ούτε θα αποπροσανατολιστούν από τους στόχους τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News