Τρελαμένος ο Νιόπλιας: «Δεν θα χάναμε το παιχνίδι αν μετρούσε το γκολ μας»

ΟΦΗ
Τρελαμένος ο Νιόπλιας: «Δεν θα χάναμε το παιχνίδι αν μετρούσε το γκολ μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ ήταν έντονα δυσαρεστημένος με τη διαιτησία του Φωτιά

Στην φάση του πέναλτι του ΠΑΟΚ και στην ακύρωση του δικού τους γκολ στάθηκε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA: 

«Καταρχάς συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του. Δεν ξέρω αν οι κανονισμοί άλλαξαν εχθές το βράδυ, εμείς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο γνωρίζουμε ότι όταν η μπάλα χτυπάει σε ένα σημείο του σώματος και μετά πάει στο χέρι δεν είναι πέναλτι. Από εκείνο το σημείο και μετά για μένα δεν υπάρχει παιχνίδι.

Αν μετρούσε το γκολ δεν υπήρχε περίπτωση να γυρίσει το ματς, γιατί ήμασταν πάρα πολύ καλοί σήμερα. Παίξαμε μέχρι το σημείο εκείνο ένα πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, απέδωσε το σύστημά μας με τον ένα σέντερ φορ, διότι και ο ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ καλός".

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την πλευρά του ΠΑΟΚ είπε:

«Πρώτα από όλα ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο, ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα που πρεσάρει πολύ καλά, δυσκολεύει την ανάπτυξη από την εστία, παλεύουν πολύ, έχουν καλή απόδοση, είναι επικίνδυνη ομάδα, ειδικά όταν έχουν τη μπάλα. Στη φάση του πέναλτι ξεκινήσαμε μία πολύ ωραία ενέργεια αποφεύγοντας την πίεση του ΟΦΗ.

Το παιχνίδι έγινε λίγο πιο εύκολο μετά από αυτό, ο ΟΦΗ άφησε κάποια κενά στην άμυνά του και τα πράγματα έγιναν ευκολότερα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το ότι κρατήσαμε το μηδέν για δεύτερο σερί παιχνίδι, δείχνει μία βελτίωση για τον τρόπο που στεκόμαστε στο γήπεδο, είναι ένα boost για τη συνέχεια, δεν δεχθήκαμε ιδιαίτερες φάσεις και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα παρά το ότι σκοράραμε τρία γκολ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News