Εκκίνηση στο 2022 με ήττα για τον ΟΦΗ, 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης

Ποδόσφαιρο
Εκκίνηση στο 2022 με ήττα για τον ΟΦΗ, 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ηρακλείου δεν είχε καλή απόδοση στην Αρκαδία

Με ήττα ξεκίνησε αγωνιστικά 2022 για τον ΟΦΗ, που έχασε 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης για την 16η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια δεν είχε καλή απόδοση στην Αρκαδία και έτσι με την πρώτη εφετινή εκτός έδρας ήττα, σταμάτησε στους 10 αγώνες το αήττητο σερί μακριά από το Ηράκλειο.

Οι Κρητικοί δεν είχαν την γνωστή συνοχή που παρουσιάζουν στο παιχνίδι τους και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα αμυντικά και δημιουργικά.

Στην επανάληψη, βελτίωσαν κάπως την κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας, όμως έλειψε η καλή τελική πάσα ώστε να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Εξαίρεση το δοκάρι του Λάμπρου στο 62’, που θα μπορούσε να αλλάξει τη… μοίρα της αναμέτρησης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Ατιένθα, Καρμόνα, Αλβάρες, Μουνάφο (90' Ιγκλέσιας), Κανελλόπουλος (77' Βαλιέντε), Σίτο (66' Κρεσπί), Ριέρα (66' Τιλίκα), Καπίγια (46' Σόνι), Μπαράλες.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Γαγιέγος (64' Γρίβας), Ντε Γκούζμαν (86' Στάικος), Ναμπί (58' Φαν Ντάινεν), Καμάου (46' Τσιλιανίδης), Λάμπρου, Καστάνιος (64' Νέιρα).

Το «φιλμ» του αγώνα

1' Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους. Εκτέλεση φάουλ από δεξιά, κεφαλιά του Μπαράλες θα περάσει άουτ.

6' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Καμάου "πατάει" περιοχή, όμως η παράλληλη πάσα προς τον Καστάνιος στη μικρή περιοχή, ανακόπτεται από τον Καρμόνα.

22' Ευκαιρία για τον Αστέρα. Σέντρα του Κανελλόπουλου, κεφαλιά του Σίτο από τη μικρή περιοχή και η μπάλα φεύγει πάνω από την εστία του Βάτερμαν.

25' Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Κεφαλιά του Μπαράλες μια... ανάσα από το τέρμα, ο Βάτερμαν αποκρούει σωτήρια.

28' Ευκαιρία τώρα για τον ΟΦΗ. Ο Μπαλογιάννης από αριστερά φέρνει τη μπάλα στην περιοχή, ο Ναμπί κάνει στην κίνηση το σουτ, όμως η μπάλα χωρίς δύναμη περνάει άουτ.

38' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ 1-0! Οι Αρκάδες βγήκαν σε γρήγορη αντεπίθεση, ο Καρμόνα σέντραρε από δεξιά και ο Ριέρα με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0.

44' Ο Καστάνιος μέσα στην περιοχή απέναντι από τον Παπαδόπουλο, κάνει πολύ άσχημο κοντρόλ και δίνει τη δυνατότητα στον αντίπαλο γκολκίπερ να "βγει" από την εστία και να μπλοκάρει.

48' Ο Σόνι ξεκινάει την προσπάθεια από δεξιά και συγκλίνει προς την περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε είναι εύκολη υπόθεση για τον Βάτερμαν, ο οποίος μπλοκάρει σταθερά.

62' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ. Ωραία ατομική προσπάθεια του Λάμπρου, που με δυναμικό τρόπο μένει όρθιος μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ από διαγώνια θέση στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.

78' Δυνατό σουτ του Σόνι έξω από την περιοχή, αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βάτερμαν.

93' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ. Εκτέλεση φάουλ του Άλβαρες η μπάλα σταματάει στο δοκάρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News