Νέo κεφάλαιο στη ζωή του Ηρακλή Βασιλάκη!

ΟΦΗ
Νέo κεφάλαιο στη ζωή του Ηρακλή Βασιλάκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αρχηγός της Κ19 ΟΦΗ αναχώρησε για σπουδές στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με «κλειδί» την Μικτή ΕΠΣΗ

Τις υπηρεσίες του αρχηγού της θα στερηθεί στο υπόλοιπο της σεζόν η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ, με τον Ηρακλή Βασιλάκη να παίρνει την δύσκολη όσο και σημαντική απόφαση να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του!

Σήμερα αναχώρησε με προορισμό την Κομοτηνή, εκεί όπου θα σπουδάσει στο ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, εκπληρώνοντας έναν στόχο που είχε βάλει και μόχθησε πολύ γι’ αυτόν!

Μάλιστα, επιβεβαιώνεται το πόσο σημαντική είναι η παρουσία των παιδιών στις Μικτές Ομάδες καθώς μέσα από τις πορεία τους στις πρώτες θέσεις της Ελλάδας, εξασφαλίζουν μόρια για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.

Ένα από τα πολλά ευτυχή παραδείγματα είναι αυτό του Ηρακλή Βασιλάκη, που πέρασε αρχικά μέσω των Πανελληνίων Εξετάσεων στο Τμήμα Διαχείρισης και Οργάνωσης Αθλητισμού στη Σπάρτη, όμως λαμβάνοντας την μοριοδότηση 20% από την δεύτερη πανελλήνια θέση με την Μικτή Κ16 το 2019 στο Βόλο, πέτυχε την εισαγωγή του στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής!

Μάλιστα και άλλα παιδιά κατά το παρελθόν έχουν κάνει χρήση των μορίων και αυτό είναι ένα γεγονός όπου στην ΕΠΣΗ αισθάνονται πολύ περήφανοι για τα όσα έχουν πετύχει μέσα από την δουλειά στις Μικτές Ομάδες.

Αναφορικά με τον αρχηγό της Κ19 του ΟΦΗ, ήταν ένα παιδί που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία του ΠΟΑ ενώ έφτασε μέχρι και στην πρώτη ομάδα, όπου συμμετείχε σε προπονήσεις, πριν επιλεγεί από την ΠΑΕ ΟΦΗ το 2019 μεταξύ των παιδιών για την Κ17, όπου καθιερώθηκε γρήγορα, αποτελώντας τα δύο τελευταία χρόνια έναν από τα βασικά και αναντικατάστατα στελέχη της Κ19…

Ο "Ήρα" του ΟΦΗ ήθελε να κάνει την τελευταία του εμφάνιση με την Κ19 το προσεχές σαββατοκύριακο αλλά ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναβλήθηκε. Έτσι ουσιαστικά το τελευταίο του παιχνίδι με τα ασπρόμαυρα ήταν το φιλικό με τον Αλμυρό την περασμένη Πέμπτη, όπου ουσιαστικά αποχαιρέτησε τους προπονητές και τους συμπαίκτες του....

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News