ΟΦΗ: Μέσα για Τρίπολη Νέιρα, Ντουρμισάι και Σωτηρίου

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Μέσα για Τρίπολη Νέιρα, Ντουρμισάι και Σωτηρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τοράλ κρίθηκε ανέτοιμος και δεν είναι στην αποστολή, κανονικά στα πλάνα Νιόπλια ο Γαγιέγος

Με σημαντικές επιστροφές αλλά και απουσίες ταξιδεύει σήμερα ο ΟΦΗ για την Τρίπολη, εκεί όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα (19:30, Novasports Prime) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Στην αποστολή που θα “πετάξει” στις 14:30 με προορισμό την Αθήνα και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Τρίπολη, βρίσκονται οι Νέιρα, Ντουρμισάι και Σωτηρίου, που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν ενώ κανονικά στα πλάνα του Νιόπλια βρίσκεται ο Γαγιέγος.

Αντίθετα απουσιάζει ο τιμωρημένος (λόγω αποβολής στο προηγούμενο ματς) Μεγιάδο, οι Μαρινάκης, Διαμαντής, Γιάννου, Σηφάκης οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση, ο ανέτοιμος Τοράλ, o διεθνής με την Εθνική Καμερούν Επασί και ο τραυματίας Ουες.

Οι 21 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Waterman, Σωτηρίου, Πασαλίδης, Βούρος, Λυμπεράκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Selimovic, Μπαλογιάννης, Neira, Gallegos, Στάικος, De Guzman, Nabi, Λάμπρου, van Duinen, Γρίβας, Kamau, Τσιλιανίδης, Castaignos, Durmishaj.

Ο ΟΦΗ θα προπονηθεί στην Τρίπολη το πρωί της Τετάρτης 5/1 και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα επιστρέψει στο Ηράκλειο μέσω πτήσης από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News