ΟΦΗ: 4 χρόνια χωρίς τον Ευγένιο Γκέραρντ

Απόψεις
ΟΦΗ: 4 χρόνια χωρίς τον Ευγένιο Γκέραρντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συγκινητικό μήνυμα από τη σύζυγό του Κατερίνα Τραβαγιάκη – Η φωτογραφία και το μήνυμα από την ΠΑΕ ΟΦΗ

Τέσσερα χρόνια με τον Ευγένιο Γκέραρντ στους ουρανούς, συμπληρώθηκαν σήμερα στην αιωνία μνήμη του αείμνηστου Ολλανδού τεχνικού, που συνέδεσε τη δόξα με την παρουσία του στο τιμόνι του ΟΦΗ επί 15 συναπτά έτη. Η σύζυγος του Κατερίνα Τραβαγιάκη με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε,μια ακόμη φορά την αγάπη της στον Ευγένιο, επιλέγοντας μια υπέροχη φωτογραφία.

Γράφει:

«4 ΧΡΟΝΙΑ σαν σήμερα ήταν μεσημέρι 2/1/2018 έσβησε το χαμόγελο σου. Θυμάμαι με κοιτούσες βουβός με μάτια γεμάτα δάκρυα που έτρεχαν .Φοβόμουν έτρεμα ένιωθα το κακό ήταν εκεί από στιγμή σε στιγμή θα γινόταν. Δεν ήθελα σου κρατούσα το χέρι με μάτια που έτρεχαν, βουβή κ εγώ. Παρακαλούσα τον Θεό να σου κρατάει το άλλο χέρι και να σου παίρνει τον πόνο. Ο πόνος όμως ήταν αβάστακτος και για τους δυο. Έκλεισες τα μάτια και δεν τα άνοιξες ποτέ ξανά…

Σ’ αγαπώ για πάντα»

-Η ΠΑΕ ΟΦΗ επίσης με ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook, επιλέγοντας μια φωτογραφία από τις αφιερωματικές εκδηλώσεις που είχε οργανώσει για την προσφορά του, σημείωσε: «Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την ημέρα που "έφυγε" μια από τις πιο εμβληματικές μορφές της ιστορίας του ΟΦΗ.  Ο Ευγένιος Γκέραρντ εξακολουθεί να ζει στην καρδιά και τις σκέψεις μας!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News