Για την ανατροπή ο ΟΦΗ σήμερα κόντρα στον Άρη

ΟΦΗ
Για την ανατροπή ο ΟΦΗ σήμερα κόντρα στον Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 3 το μεσημέρι η ρεβάνς στο "Γεντί Κουλέ"

Ο ΟΦΗ υποδέχεται σήμερα (15:00, Cosmote Sport 1) τον Άρη στη ρεβάνς της ήττας με 3-1 και θα επιδιώξει να πάρει το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου ανατρέποντας την κατάσταση 

Στον τελευταίο αγώνα του 2021, ο ΟΦΗ βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση. Η ομάδα του Ηρακλείου υποδέχεται σήμερα (15:00, Cosmote Sport 1) τον Άρη στη ρεβάνς της ήττας με 3-1 στη Θεσσαλονίκη, με στόχο να φέρει τα… πάνω-κάτω στην υπόθεση πρόκριση.  

Η αποστολή των Κρητικών για να βρεθούν στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας δεν είναι εύκολη, καθώς χρειάζονται δύο γκολ και παράλληλα να κρατήσουν το… μηδέν στην άμυνα.  

Από την άλλη όμως, υπάρχει αποφασιστικότητα, πίστη και αισιοδοξία, ότι με τη δύναμη του «Γεντί Κουλέ» μπορούν να τα καταφέρουν. Οι φίλαθλοι είναι δεδομένο ότι θα δώσουν ώθηση, ενώ «σύμμαχος» είναι και η καλή ψυχολογία μετά το μεγάλο διπλό επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.  

Οι «ασπρόμαυροι» θα δώσουν το 100%, αφού αν καταφέρουν να κάνουν την ανατροπή, θα είναι αναμφίβολα ένα ονειρικό φινάλε στο 2021.  

Στο… απουσιολόγιο έχει προστεθεί ο Ντεβίς Επασί. Ο έμπειρος τερματοφύλακας αναχώρησε για το Καμερούν, όπου θα ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του ενόψει του African Cup στις αρχές Ιανουαρίου.  

Εκτός είναι επίσης και οι τραυματίες Σωτηρίου, Ντουρμισάι και Ουές, που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.  

Στην αποστολή του ΟΦΗ για το σημερινό ματς μετέχουν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Βάτερμαν, Σηφάκης, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Γαγιέγος, Τοράλ, Στάικος, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν, Αποστολάκης, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Τσιλιανίδης, Γιάννου και Καστάνιος. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News