ΟΦΗ: Το εκπληκτικό "2" εκτός έδρας

Απόψεις
ΟΦΗ: Το εκπληκτικό "2" εκτός έδρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «φόρμα» του στην κορυφή μαζί με τον ΠΑΟΚ και πίσω από τον Ολυμπιακό – Το 79% των γκολ τα έχει δεχτεί στο «Γεντί Κουλέ»! – Κατά 60% ισοφαρίζει το σκορ όταν οι αντίπαλοι του προηγούνται! Τα 7 εκτός και 5 εντός έδρας ματς που έπονται και ο βαθμός δυσκολίας τους…

Με τη νίκη του επί της ΑΕΚ, έχει ήδη 5 βαθμούς από τις αναμετρήσεις του ως τώρα με τους Big-4, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από 2 ματς χωρίς νίκη, διευρύνοντας το αήττητο του σε δύο ματς στο πρωτάθλημα, πέρα από το «10άρι» στα εκτός έδρας…

- Έχει κερδίσει 4 από τους 8 τελευταίους αγώνες του στη Super League, ενώ έχει δεχτεί κατά μέσο όρο ένα γκολ ανά αγώνα από την αρχή της σεζόν. Τα στατιστικά της φόρμας του δείχνουν ότι ο μέσος όρος των γκολ που δέχτηκε ανά παιχνίδι είναι 0,75 στους τελευταίους 8 αγώνες, 25% χαμηλότερος από τον μέσο όρο της τρέχουσας σεζόν.

-Οι βαθμοί του ανά παιχνίδι είναι 1.57, με το 1.25 εντός, και το εντυπωσιακό 2 εκτός έδρας! -Αξιοπρόσεκτο όμως είναι ότι το 78% των γκολ τα δέχθηκε στο «Γεντί Κουλέ»!

-Από την 5η θέση του πίνακα, με παιχνίδι λιγότερο (Ριζούπολη) και συγκάτοικο τον ΠΑΣ (22 βαθμοί), από άποψη φόρμας είναι δεύτερος στον πίνακα, συγκάτοικος με τον ΠΑΟΚ και πίσω από τον Ολυμπιακό! Επιθετικά είναι με τον Άρη στην έβδομη θέση με 17 γκολ, ενώ στην τέταρτη θέση με 14 γκολ παθητικό. Προηγούνται Ολυμπιακός 9, Παναθηναϊκός 11 και Άρης 13.

-Οι επιδόσεις που χρειάζονται στατιστική βελτίωση αφορούν τον μέσο όρο που επιτυγάνει με  1,21 γκολ ανά αγώνα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα καθώς είναι χαμηλότερος από τον μέσο όρο των 1,30 γκολ που σημείωσε κάθε ομάδα ανά αγώνα αυτή τη σεζόν στο πρωτάθλημα, συνολικά οι ομάδες στη Super League.

-Από τις 5 φορές που οι αντίπαλοι του προηγήθηκαν, ο ΟΦΗ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3 περιπτώσεις, που μεταφράζεται σε ισοφάριση 60%! Από την άλλη, έχει πάρει το προβάδισμα 9 φορές και έχει δεχτεί ισοφάριση στις τέσσερις, που μεταφράζεται σε ποσοστό άμυνας 56% (για ισοφάριση των αντιπάλων 44%).

-Το πρώτο 15λεπτο ο ΟΦΗ έχει καταγράψει την επίτευξη του 29% των τερμάτων που έχει πετύχει, ενώ το ίδιο ποσοστό αφορά τα γκολ που δέχθηκε στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Από τους 12 εναπομείναντες αγώνες του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο ΟΦΗ  θα δώσει περισσότερα ματς εκτός έδρας (7) παρά εντός έδρας (5).

-Οι υπόλοιποι εκτός έδρας αγώνες του  έχουν υψηλότερο βαθμό δυσκολίας,  από τους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες του. Οι αντίπαλοι που θα φιλοξενήσει ο ΟΦΗ έχουν αυτή τη στιγμή  μέσο όρο 0,85 πόντων ανά παιχνίδι στους εκτός έδρας αγώνες  που έχουν παίξει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Αναφορικά τους γηπεδούχους που θα επισκεφτεί ο ΟΦΗ , μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν έχουν μέσο όρο 1,36 πόντους ανά αγώνα στην έδρα τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News