K19 ΟΦΗ: Έβγαλε ψυχή και πήρε τρομερή νίκη 3-2 επί του Άρη!

ΟΦΗ
K19 ΟΦΗ: Έβγαλε ψυχή και πήρε τρομερή νίκη 3-2 επί του Άρη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις και ανατροπές σήμερα στην Ελιά

Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η Κ19 του ΟΦΗ επικρατώντας σήμερα με 3-2 του Άρη στην Ελιά, σε αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Super League 1.

Ήταν ένα παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις, με τον ΟΦΗ να βγάζει ψυχή και παρότι έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει με 3-2. Μάλιστα η εξέλιξη στο β’ ημίχρονο ήταν δραματική, υπό έντονη βροχόπτωση ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις μεταξύ ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα ο διαιτητής κ. Δρακωνάκης να μοιράσει κίτρινες κάρτες ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Λέλεκας.

Ο Άρης είχε την υπεροχή στο α’ ημίχρονο και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σαλιάρης έκανε το 0-1 με κεφαλιά. Το θετικό για τον ΟΦΗ ήταν ότι ισοφάρισε στο 42’ με τον Σωμαράκη, μετά από προσπάθεια του Μπέκου, με το 1-1 να είναι σκορ ημιχρόνου. Γρήγορα πάντως στην επανάληψη ο Άρης προηγήθηκε ξανά, με τον Τσιπούρα να κάνει το 1-2 αλλά στη συνέχεια η ομάδα της Θεσσαλονίκης οπισθοχώρησε, με τον ΟΦΗ να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και να έχει και δοκάρι με τον Σωμαράκη.

Μετά το 75’ το ματς πήρε φωτιά, με τον Αποστολάκη στο 79’ με σουτ να ισοφαρίζει 2-2 και τον ΟΦΗ να πιστεύει στην ανατροπή. Η προσπάθεια των γηπεδούχων δικαιώθηκε στο 83’, όταν μετά από σουτ του Χνάρη Γρ., παρενέβη με το κεφάλι ο Σωμαράκης και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-2, με τον «Σώμι» να αναδεικνύεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή του ΟΦΗ! Μάλιστα, στις καθυστερήσεις χάθηκε και ευκαιρία για τέταρτο γκολ, με τον Σημανδηράκη να κερδίζει πέναλτι αλλά τον τερματοφύλακα του Άρη Αβραμίδη να αποκρούει την εκτέλεση του Σημαιάκη.

Να τονίσουμε ότι ο ΟΦΗ χρησιμοποίησε πολλά παιδιά της Κ17 με τον Φαϊτάκη στη βασική σύνθεση και τους Καρανδινό, Ζαχαριουδάκη, Φανουράκη και Σημαντηράκη να μπαίνουν ως αλλαγές.

ΟΦΗ: Μιράσι, Χνάρης Κ., Κορνηλάκης, Σημαιάκης, Γωνιωτάκης (65’ Αμανάκης), Αποστολάκης (88’ Καρανδινός), Χνάρης Γρ., Λέλεκας, Σωμαράκης (85’ Φανουράκης), Μπέκου (85’ Ζαχαριουδάκης), Φαϊτάκης (65’ Σημαντηράκης)

ΑΡΗΣ: Αβραμίδης, Μαρμαρίδης, Γιαννακού, Χρυσόπουλος, Τσιάτσιος, Σαλιάρης, Σγουρός Η. (76’ Βακουφτσής), Σγουρός Ρ. (90’ Μεταξάς), Βασιλείου (45’ Τσέρα ), Τσιπούρας, Χατζηιωάννου ( 27’ Πάγιος)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News