Και επισήμως αναβάλλεται το Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ

ΟΦΗ
Και επισήμως αναβάλλεται το Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν γίνεται η σημερινή προπόνηση της ομάδας του Ηρακλείου...

Ήταν από χθες γνωστό όμως επισημοποιήθηκε σήμερα, με την επίσημη ανακοίνωση της Super League, για την αναβολή του αγώνα του Απόλλων Σμύρνης με τον ΟΦΗ που ήταν προγραμματισμένος για αύριο. Ως γνωστό η απόφαση λήφθηκε μετά την διαπίστωση θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στους γηπεδούχους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League”.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες βρέθηκαν εννέα κρούσματα στο αγωνιστικό τμήμα του Απόλλωνα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να προαναγγέλλει τις εξελίξεις:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι στο καθιερωμένο έλεγχο ανίχνευσης κορονοϊού, εντοπίστηκαν εννέα θετικά κρούσματα σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αμέσως ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες που ορίζει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ με πρώτο μέλημα την υγεία των μελών της ομάδας".

Αύριο προπόνηση

Η αναβολή του αγώνα έφερε αναπροσαρμογή στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας του ΟΦΗ. Έτσι δεν θα γίνει η σημερινή προπόνηση αφού δεν υπάρχει αύριο αγωνιστική δράση. Ο Νίκος Νιόπλιας έδωσε ραντεβού στους παίκτες του για νέα προπόνηση αύριο. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News