ΟΦΗ: Με «σύμμαχο» την ψυχολογία για την πρώτη ρεβάνς

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Με «σύμμαχο» την ψυχολογία για την πρώτη ρεβάνς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για ένα καλό αποτέλεσμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Στην Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη, δίνει την πρώτη του «μάχη» ο ΟΦΗ για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι δύο ομάδες είχαν παίξει στις 13 Σεπτεμβρίου, ξανά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», και τότε το ματς είχε λήξει 0-0 για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Τώρα οι Θεσσαλονικείς και οι Κρητικοί έρχονται εκ νέου αντιμέτωποι, έχοντας ως στόχο να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς πριν από τα Χριστούγεννα στην φάση των «16» της διοργάνωσης.

Ο Άρης κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, μετά την «σφαλιάρα» (5-0) από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα. Μετά το ντέρμπι, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία «απαίτησαν» την κατάκτηση του συγκεκριμένου τίτλου, ως «συγγνώμη» για ό,τι έγινε με τους Γιαννιώτες.

Από την πλευρά του, ο ΟΦΗ διανύει μία από τις καλύτερες σεζόν του τα τελευταία χρόνια στην πρώτη κατηγορία. Οι Ηρακλειώτες, μετά τη νίκη-πρόκριση επί του Αχέρωντα Καναλακίου, έχουν μία ισοπαλία (αυτή με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο) και τρεις νίκες (με Ατρόμητο, Βόλο και Ιωνικό).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News