Ψηλά... ψηλότερα ο ΟΦΗ!

Απόψεις
Ψηλά... ψηλότερα ο ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η "συνέχεια", η αποτελεσματικότητα και η πορεία που τον κάνουν ασταμάτητο, ακόμη κι όταν όλα δεν είναι "τέλεια" στο ματς, δείχνουν την ουσία... Έκτο ματς αήττητος ο ΟΦΗ του Νιόπλια με τρίτη συνεχόμενη νίκη!

Ασταμάτητος! Όλο ψηλότερα βαίνει ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας τα εμπόδια και προσπερνώντας στον βαθμολογικό πίνακα. Μια ακόμη φορά, αν και χωρίς εντυπωσιασμούς ή επιτυχή αρχική ανάγνωση, το έργο «Νιόπλιας», απέδωσε και επιβραβεύτηκε από την κορωνίδα ενός ματς πρωταθλήματος που είναι το αποτέλεσμα. Χάρηκαν και τα καθίσματα του “Γεντί Κουλέ” από τη νέα νίκη στο χώρο του.

H τρίτη συνεχόμενη νίκη που έφερε την κρητική ομάδα μόνη στην 4η θέση με 18 βαθμούς (αφήνοντας κάτω τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ήττα του από την ΑΕΚ) έφερε τον ΟΦΗ για έκτο ματς αήττητο (4 νίκες και 2 ισοπαλίες)!

Έτσι γράφει η πορεία μιας ομάδας που έχει ευκρινείς στόχους διάκρισης, να παίρνει το τρίποντο, ακόμη κι όταν δεν είναι στην καλύτερη μέρα εντυπώσεων, σε μια μάχη μάλιστα με διαρκές ενδιαφέρον. Συνήθως, (όπως και με τον δραστήριο Ιωνικό) «καθαρίζει» η ουσία.

Νιόπλια ανάγνωσμα και αυτό, με το φετίχ της νίκης στο πέναλτι που κέρδισε ο Γιάννου, που τον είχαν «ξεγραμμένο», χωρίς λεπτό συμμετοχής ως το παιχνίδι αυτό. Ο προπονητής, μέσα από τις λέξεις και τις κινήσεις του από την προηγούμενη αγωνιστική, του έδωσε ενθάρρυνση πυρός και δικαιώθηκε περνώντας τον …ως χαρτί στην παρτίδα.Κάποιοι άλλοι ίσως θα προτιμούσαν τις «αλχημείες» για να μην χρεωθούν κριτική για τον «φευγάτο».

Ο Γιάννου ήταν εκεί ως πρωταγωνιστής της νίκης, δικαιώνοντας εαυτόν και προπονητή στην επιλογή και στην μετατροπή του συστήματος! Σπουδαίο να βλέπεις απέναντι του, τον πολύπειρο Τσιγκρίνσκι να πέφτει με άτσαλη ενέργεια σε πέναλτι και μέσω VAR στο 90' ο Ιωνικός να χάνει το παιχνίδι.

Αυτά και αυτά γράφουν από αγωνιστική σε αγωνιστική και ο ΟΦΗ μπορεί να ενδυναμώνει μέσα του τον στόχο της Ευρώπης… Όταν μια ομάδα έχει σταθερή πορεία («συνέχεια» που λέμε) και κερδίζει και σε ματς που δεν είναι στα όσα καλύτερα της, μπορεί να κοιτάζει από τα ψηλά, ακόμη ψηλότερα…

(Τρομερό το γκολ του Γκαγέγος!)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News