ΟΦΗ: Για το σερί ο ΟΦΗ

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Για το σερί ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιμέτωποι τίθενται το μεσημέρι της Κυριακής στο «Θ. Βαρδινογιάννης» οι ΟΦΗ και Ιωνικός.

Κοντράρονται το μεσημέρι της Κυριακής (28/11, 15:00), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 1, οι ΟΦΗ και Ιωνικός.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από πέντε σερί ματς χωρίς ήττα και από δύο διαδοχικές νίκες, τελευταία εκείνη στον Βόλο επί του ΝΠΣ, όπου το τελικό 0-2 αδικεί τον επιθετικό τους μονόλογο (είχαν τέσσερα δοκάρια στο πρώτο μέρος). Πλέον, βρίσκονται στην 5η θέση με 15 βαθμούς.

Από την άλλη, η ομάδα της Νίκαιας είναι στην 11η θέση με δέκα βαθμούς, ούσα στο +4 από τον ουραγό Ατρόμητο, στο +3 από τον προτελευταίο Απόλλωνα Σμύρνης (αμφότεροι με ματς περισσότερο) και στο -4 από τον 6ο Παναθηναϊκό. Πρώτο της μέλημα, βέβαια, να αυξήσει τη βαθμολογική της διαφορά από την «ουρά». Την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 υποδεχόμενη τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Νεάπολης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Νιόπλιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει για πρώτη φορά φέτος στον Κοσμά Τσιλιανίδη, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Γιαννούλης, ο οποίος ταλαιπωρείται από λαρυγγίτιδα αλλά και οι ΝέιραΟυές και Ντουρμισάι.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Βούρος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Ναμπί, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Καστάινιος, Ντε Γκούζμαν, Γκαγιέγκος, Καμάου, Τσιλιανίδης, Διαμαντής, Κοροβέσης, Γιάννου, Στάικος, Πασαλίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News