Ν.Νιόπλιας: «Να κρατήσουμε τα θετικά που έχουμε, αλλά και να προσγειωθούμε»

ΟΦΗ
Ν.Νιόπλιας: «Να κρατήσουμε τα θετικά που έχουμε, αλλά και να προσγειωθούμε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια ενόψει της αναμέτρησης με τον Ιωνικό

Ο Νίκος Νιόπλιας ενόψει της αναμέτρησης του ΟΦΗ κόντρα στον Ιωνικό (28/11, 15:00, COSMOTE SPORT 2HD) τόνισε πως οι Κρητικοί πρέπει να προσγειωθούν και να κρατήσουν τα θετικά στοιχεία της καλής τους εικόνας.

Ο ΟΦΗ  την Κυριακή  αντιμετωπίζει τον Ιωνικό  για την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Νίκος Νιόπλιας μιλώντας ενόψει της αναμέτρησης στο OFI TV τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να προσγειωθεί παρά την καλή της εικόνα, καθώς τα παιχνίδια είναι δύσκολα.Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο ενάμιση μήνα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά που έχουμε, αλλά πρέπει επίσης να προσγειωθούμε. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, βλέπουμε πόσο ανταγωνιστικό είναι το πρωτάθλημα. Έχουμε έναν αντίπαλο ο οποίος έκανε την τέλεια προσαρμογή από την κατώτερη κατηγορία. Βοηθήθηκε από την εμπειρία που έχει, το υλικό της και ότι κράτησε τον ίδιο προπονητή.

Θα το λέω συνέχεια ότι πρέπει να εκμεταλλευόμαστε την έδρα μας, πρέπει να παίζουμε και επιθετικά και αμυντικά με aggressive στιλ και αν κρατήσουμε το τελευταίο διάστημα και τον τρόπο που παίζουμε, νομίζω θα κερδίσουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News