U17 ΟΦΗ: Χειρουργήθηκε ο μεγάλος άτυχος Γιάννης Κώτης…

ΟΦΗ
U17 ΟΦΗ: Χειρουργήθηκε ο μεγάλος άτυχος Γιάννης Κώτης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπέστη ρήξη χιαστού στο ματς με τον Ιωνικό, δίπλα του από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του ΟΦΗ

Ήταν τα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου στον πρόσφατο αγώνα της U17 του ΟΦΗ με τον Ιωνικό στην Ελιά, όταν σε μια εντελώς ανύποπτη φάση ο Γιάννης Κώτης βρέθηκε στο έδαφος.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός του ΟΦΗ τραυματίστηκε και εντέλει αποδείχτηκε ότι ήταν πολύ σοβαρά. Η μαγνητική επιβεβαίωσε την έντονη ανησυχία, έχοντας υποστεί ρήξη χιαστού. Ήταν μια δύσκολη στιγμή για τον Γιάννη Κώτη, σε μια περίοδο εξαιρετικής φόρμας για εκείνον.

Από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα του οι δικοί του άνθρωποι αλλά κυρίως ήταν αμέριστη η συμπαράσταση της οικογένειας του ΟΦΗ, των προπονητών του, του ιατρικό τιμ και των επιτελών της ΠΑΕ και ασφαλώς των συμπαικτών του.

Σήμερα ο 16χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, με την επέμβαση που έγινε από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Γιώργο Κουβίδη, τον οποίο ο άτυχος παίκτης και η οικογένειά του ευχαριστούν θερμά για τις πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες του, όπως ευχαριστούν την οικογένεια του ΟΦΗ και όλους όσους έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News