Κρητικοί… καμικάζι: Καταιγιστικός ο ΟΦΗ, 0-2 τον Βόλο και 4η θέση!

Ποδόσφαιρο
Κρητικοί… καμικάζι: Καταιγιστικός ο ΟΦΗ, 0-2 τον Βόλο και 4η θέση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ηρακλείου πραγματοποίησε την καλύτερη εφετινή εμφάνιση

Ο ΟΦΗ πέρασε σαν… σίφουνας από το Πανθεσσαλικό Στάδιο και ήταν εντυπωσιακός κόντρα στο Βόλο, του οποίου επικράτησε 0-2 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Ηρακλείου φιγουράρει πλέον στην 4η θέση της Super League, ενώ είναι αήττητη εκτός έδρας για πέντε σερί ματς. 

Το αποτέλεσμα δεν λέει την… αλήθεια, αφού οι «ασπρόμαυροι» είχαν τέσσερα δοκάρια (!) και πολλές ευκαιρίες.

Έτσι, το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες… διαστάσεις, από το πρώτο ημίχρονο κιόλας. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιον Τοράλ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ, ενώ είχε και ένα δοκάρι.

Το δοκάρι σημάδεψαν επίσης από μία φορά οι Πασαλίδης, Μεγιάδο και Γαγιέγος.

Στην καλύτερη της εφετινή εμφάνιση, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια κυριάρχησε καθολικά του αντιπάλου, τουλάχιστον μέχρι το 70’ της αναμέτρησης. Εκτός από τα δοκάρια, είχε την τεράστια χαμένη ευκαιρία του Καμάου σε κενή εστία, αλλά και πολλές τελικές προσπάθειες.

Ουσιαστικά, κλείστηκε κάπως προς την άμυνα στο τελευταίο 20λεπτο, όταν ο Βόλος έκανε την προσπάθεια για να μπει στο ματς. Είχε δοκάρι με τον Φαν Βέερτ, όμως σε γενικές γραμμές οι «ασπρόμαυροι» αμύνθηκαν σωστά και πήραν ένα σπουδαίο «τρίποντο».

ΒΟΛΟΣ (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Ρομέρο, Γκουλέν (87' Τερεζίου), Ρίνερ, Φεράρι, Τσοκάνης, Νίνης (46' Φερνάντες), Ρεγκατέν, Όροζ (79' Ροσέρο), Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης (71' Διαμαντής), Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Γαγιέγος, Τοράλ (79' Σελίμοβιτς), Καμάου (65' Γρίβας), Λάμπρου (79' Στάικος), Φαν Ντάινεν (79' Καστάνιος).

Τα στιγμιότυπα από την εντυπωσιακή νίκη του ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News