ΟΦΗ: Να φύγει με το τρίποντο από τον Βόλο

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Να φύγει με το τρίποντο από τον Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυνατό παιχνίδι σήμερα για τον ΟΦΗ που αντιμετωπίζει τον Βόλο

Με τον Βόλο να υποδέχεται τον ΟΦΗ στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι Βολιώτες έχουν τέσσερις αγωνιστικές να πάρουν νίκη αλλά ακόμη και έτσι έχουν καταφέρει να μείνουν ψηλά στην βαθμολογία, στην 4η θέση. Στην προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα 2-1 από τον Αρη στο γήπεδό του σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι το οποίο είχε διακοπή για αρκετά λεπτά και αποβολές.

Από την άλλη πλευρά ο ΟΦΗ είναι αήττητος εκτός έδρας φέτος ενώ στην προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εύκολα του Ατρομήτου με τον Ντουρμισάι να πετυχαίνει και τα δύο γκολ της νίκης του.

Ο 25χρονος επιθετικός όμως είναι απών με τον Νίκο Νιόπλια να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Γιάννου, ο οποίος φαινόταν ότι δεν ήταν στα πλάνα του. Μια ενεργοποίηση η οποία προφανώς και έχει να κάνει με την λειψανδρία που υπάρχει επιθετικά για τους Κρητικούς. Εκτός του Ντουρμισάι, ο Νιόπλιας δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Ουές, Λυμπεράκη, Νέιρα, Γιαννούλη, Ντε Γκουζμαν και Τσιλιανίδης.

Από την άλλη πλευρά απουσίες και σημαντικές μάλιστα, θα έχει και ο Βόλος. Στον πάγκο θα είναι ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ ο οποίος εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών, αλλά δεν θα έχει στη διάθεσή του σημαντικούς παίκτες. Οι Γκρίλο και Μπαριέντος είναι τιμωρημένοι από την αποβολή τους κόντρα στον Άρη ενώ εκτός είναι και οι Κούζντρα και Βοϊτκόφσκι. Σημαντική επιστροφή του Πουρίτα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News