ΟΦΗ: Με τον αέρα του αήττητου εκτός έδρας

Απόψεις
ΟΦΗ: Με τον αέρα του αήττητου εκτός έδρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μάχη του Βόλου εκφράζεται μέσα από την υπεροχή των δύο ομάδων στην επίθεση (Βόλος) και άμυνα (ΟΦΗ).

Στις τρεις επισκέψεις του στον Βόλο για τη Superleague, ο ΟΦΗ έχει «γευθεί» όλα τα αποτελέσματα. Η αρχή έγινε το 2019, όταν ηττήθηκε με 1-0, αλλά τις δύο επόμενες και πιο πρόσφατες σεζόν έφυγε αήττητος.

Πήρε 0-0 πέρυσι και νίκησε με το ευρύ 1-4 τον Νοέμβριο του 2020. Για το κύπελλο έχει γνωρίσει μια ακόμη ήττα πέρυσι στον πρώτο αγώνα με 2-0.

Φέτος ο Βόλος εμφανίζεται πιο δυνατός και με απρόβλεπτη ροή στο παιχνίδι του. Φαίνεται και από την βαθμολογική του θέση που κατέχει «δίκαια» όπως δήλωσε ο Νιόπλιας, όπως και ότι «σκοράρει με μεγάλη ευκολία, αλλά δέχεται και με ευκολία».

Ο ΟΦΗ πάντως μπορεί να είναι δυο βαθμούς πίσω του (14-12), αλλά πριν την συνάντησή τους, τον έχει πιάσει στη «φόρμα» (11-11).

Επιθετικά ο Βόλος έχει πετύχει συνολικά διπλάσια γκολ απ’ ότι ο ΟΦΗ (18-9), αλλά ο ΟΦΗ έχει ασύγκριτα καλύτερη άμυνα (8-18), κάτι που μπορεί να καθορίσει την έκβαση στο σημερινό παιχνίδι τους. Ο Βόλος «καίγεται» για τη νίκη στην έδρα του, μετά τις απανωτές ήττες του από ΑΕΚ και Άρη, έχοντας αμέσως μπροστά του τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».

Ο ΟΦΗ με θετικό αποτέλεσμα θα είναι πιο άνετος (για τον στόχο του) περιμένοντας απανωτά στο «Γεντί Κουλέ» τον Ιωνικό και τον Ολυμπιακό.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι είναι αήττητος και στα τέσσερα ματς που έχει δώσει εκτός έδρας, έχοντας υποστεί συνολικά μία ήττα έδρας (ΑΕΚ) στις εννιά αγωνιστικές, κάνοντας τους αντιπάλους του να δίνουν αυξημένη προσοχή όταν τον αντιμετωπίζουν…

-Κοιτώντας τις αποδόσεις των στοιχηματικών στο Βόλος-ΟΦΗ, δείχνουν πως ο Βόλος πολύ δύσκολα θα κερδίσει (2.30) και ο ΟΦΗ πιθανόν αλλά δύσκολα να πάρει ισοπαλία (3.15) και  νίκη (3.35 που ανεβαίνει), το ποντάρισμα ξεκινά από το Χ...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News