«Κρήτη μείνε δυνατή», το μήνυμα-κάλεσμα του ΟΦΗ για το φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας

Ποδόσφαιρο
«Κρήτη μείνε δυνατή», το μήνυμα-κάλεσμα του ΟΦΗ για το φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα έσοδα θα διατεθούν για τους σεισμόπληκτους του Δήμου Μινώα Πεδιάδας

Ο φιλικός αγώνας του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας την ερχόμενη Παρασκευή είναι ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό και κοινωνικό γεγονός, αφού τα έσοδα θα δοθούν για τους σεισμόπληκτους του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Με το μήνυμα «Κρήτη μείνει δυνατή», στην ομάδα του Ηρακλείου καλούν τον φίλαθλο κόσμο να συνεισφέρει με την παρουσία του σ’ αυτή την προσπάθεια.

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ συνεχίζει την ουσιαστική στήριξη προς τις σεισμόπληκτες περιοχές του νομού μας και διοργανώνει διεθνή φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021, στις 18:30 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο αγώνας συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Κρήτης και έχει τη στήριξη του Δήμου Ηρακλείου. Μεγάλος χορηγός θα είναι ο ΟΠΑΠ και υποστηρικτής το νέο διεθνές αεροδρόμιο Ηρακλείου!

Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν στις σεισμόπληκτες περιοχές του Δήμου Μινώα Πεδιάδας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Από ’κει και πέρα, έχει οριστεί γενική είσοδος για όλους τους φιλάθλους στα 10 ευρώ. Όποιος επιθυμεί να ενισχύσει τους σεισμόπληκτους με μεγαλύτερο ποσό, θα έχει τη δυνατότητα να αγοράσει πιο ακριβό εισιτήριο (αξίας 15, 20, 25 ή 30 ευρώ), χωρίς να διαφοροποιείται η θέση στην εξέδρα.

Δε θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας, ενώ δεν είναι απαραίτητη και η έκδοση κάρτας φίλου ΟΦΗ.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει ηλεκτρονικά (ticketmaster), αλλά και σε τρία σταθερά σημεία (OFI FC Official Store, Stadium Café, εκδοτήριο στην πλατεία Ελευθερίας).

Την ημέρα του αγώνα εισιτήρια θα πωλούνται και στο εκδοτήριο εισιτηρίων που βρίσκεται έξω από τη θύρα 12 του Παγκρήτιου Σταδίου από τις 10:00 έως τις 15:30.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News