Ο Κώτσιος στο neakriti.gr: "Με εντυπωσίασε ο ΟΦΗ, με Νέιρα ως το τέλος μάλλον θα κέρδιζε στη Λεωφόρο!

ΟΦΗ
Ο Κώτσιος στο neakriti.gr: "Με εντυπωσίασε ο ΟΦΗ, με Νέιρα ως το τέλος μάλλον θα κέρδιζε στη Λεωφόρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της κρητικής ομάδας αλλά και του Παναθηναϊκού ήταν την περασμένη Κυριακή στο "Απόστολος Νικολαϊδης" και μας έκανε την δική του ανάλυση...

Αγωνίστηκε στον ΟΦΗ και όταν έκανε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό θεωρήθηκε άλμα μιας και εκείνα τα χρόνια οι "πράσινοι" έπαιζαν στο Champions League. Την περασμένη Κυριακή του δόθηκε η ευκαιρία να βρεθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (επισκέφτηκε το Σάββατο την αποστολή και στο ξενοδοχείο) και να παρακολουθήσει τις δύο πρώην ομάδες του σε ένα ματς που είχε συγκινήσεις αν και έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα...

Ο λόγος για τον Ηλία Κώτσιο που μίλησε στο neakriti.gr και έκανε την δική του ανάλυση εκθειάζοντας το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια και τον προπονητή που ήταν βέβαια πρώην συμπαίκτης του. Αναλυτικά ο Κώτσιος μας είπε:

Για την εξέλιξη του αγώνα και τον ΟΦΗ: "Ο ΟΦΗ που είδα σε αυτό το παιχνίδι από κοντά με εντυπωσίασε! Είναι μια ομάδα που έχει αποκτήσει ταυτότητα, δεν δέχεται εύκολα γκολ και είχε πολλούς παίκτες σε καλή μέρα. Σχεδόν όλους τους παίκτες με κάποιες εξαιρέσεις. Και θα προσθέσω την προσωπική μου άποψη: Αν έμενε στο ματς ο Νέιρα και δεν υπήρχε η ατυχία του τραυματισμού η κρητική ομάδα ήταν αυτή που θα είχε τις περισσότερες πιθανότητες νίκης! Πιστεύω ότι με Νέιρα ως το τέλος ο ΟΦΗ θα κέρδιζε, αφού η έξοδος του έκανε την λειτουργία της ομάδας του μεσοεπιθετικά λιγότερο καλή!"

Για τους παίκτες που ξεχώρισε: "Σίγουρα είναι ξεκάθαρο πως ΟΦΗ έχει κάνει μια σπουδαία κίνηση με τη μεταγραφή του Γκαγιέγκος. Επίσης πολύ σημαντική είναι και η προσθήκη του Λάμπρου, για τον ΟΦΗ είναι παίκτης που του κάνει τη διαφορά. Είδα όμως πολύ καλούς και όλους όσοι έπαιξαν στα μετόπισθεν, τα μπακ με πολύ ανεβασμένο τον Μαρινάκη και τους κεντρικούς αμυντικούς. Είχαν όλοι ηρεμία, αυτοπεποίθηση και έδειχναν πως έχουν τον αέρα του Παναθηναϊκού του οποίου έκοψαν την ορμή που είχε στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια του. Ο ΟΦΗ έχει ταυτότητα, δυσκολα δέχεται γκολ και αυτό είναι έργο Νιόπλια".

                                "Ομάδα εξάδας αν αποκτήσει ένα γκολτζή"

Με τον Ηλία Κώτσιο πήγαμε τη συζήτηση και ένα βήμα παραπέρα: Που μπορεί να φτάσει αυτός ο ΟΦΗ και τι χρειάζεται για να γίνει ακόμα καλύτερος; "Καταρχάς ο ΟΦΗ όσο περνάει ο καιρός μόνο καλύτερος θα γίνεται", απάντησε χωρίς να το πολυσκεφτεί και πρόσθεσε: "Βλέπω ότι ο Καστάνιος δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Επίσης υπάρχει ο Ντουρμισάι που είναι θετικός, παίκτης ομάδας με προσφορά αλλά δεν είναι ο γκολτζής και αυτό το ξέραμε αφού δεν μας συστήθηκε φέτος σαν ποδοσφαιριστής! Ο ΟΦΗ είναι ήδη μια ομάδα για να τερματίσει πάνω από τη μέση της βαθμολογίας αλλά αν αποκτήσει τον Γενάρη έναν παίκτη με ευκολία στο γκολ τότε για μένα θα έχει πολλές πιθανότητες να τερματίσει στην πρώτη εξάδα!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News