Παλικάρι ο ΟΦΗ: Πήρε το βαθμό στη Λεωφόρο, θα μπορούσε και τη νίκη!

Ποδόσφαιρο
Παλικάρι ο ΟΦΗ: Πήρε το βαθμό στη Λεωφόρο, θα μπορούσε και τη νίκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σημερινό 0-0 με τον Παναθηναϊκό είναι αποτέλεσμα σκληρής προσπάθειας σε όλο το 90λεπτο

Ένας ΟΦΗ «διαβασμένος», αποφασισμένος και με ψυχή από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο».

Το τελικό 0-0 στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής, ήταν αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας και εξαιρετικής τακτικής προσέγγισης από το Νίκο Νιόπλια.

Οι Κρητικοί "απενεργοποίησαν" όλα τα ατού του αντιπάλου, χάρη στο πολύ καλό πρέσινγκ μέχρι και το 75', ενώ στο τελευταίο τέταρτο αναχαίτισαν κάθε προσπάθεια δημιουργίας έστω κι αν χρειάστηκε να οπισθοχωρήσουν μερικά μέτρα προς την περιοχή τους.

Ο ΟΦΗ στη συνολική εικόνα του αγώνα, ήταν η ομάδα που με βάσει τις ευκαιρίες άξιζε ένα γκολ, που θα της χάριζε ενδεχομένως τους τρεις βαθμούς σε ένα μεγάλο ματς. 

Το "φιλμ" του αγώνα

12' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Δυνατό σουτ του Γαγιέγος λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα θα τραντάξει το δοκάρι της εστίας του Μπρινιόλι.

17' Ο Επασί μπλόκαρε τη μπάλα στα πόδια του Ιωαννίδη, που έκανε κοντρόλ μέσα στην περιοχή από τη βαθιά μπαλιά του Πέρεθ.

29' Δεύτερη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ωραία εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου από καλή θέση, η μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπρινιόλι.

35' Εύκολη "δουλειά" για τον Επασί η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ιωαννίδη, μπλοκάρει σταθερά ο γκολκίπερ των Κρητικών.

38' Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Βούρος πάνω στη γραμμή διώχνει το σουτ Πέρεθ και του στερεί το γκολ, αφού ο Επασί ήταν εκτός εστίας.

58' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Δυνατό σουτ του Μπαλογιάννη από μακρινή απόσταση, αναγκάζει τον Μπρινιόλι να αποκρούσει με δυσκολία σε κόρνερ.

59' Σουτ του Βιτάλ μέσα από την περιοχή, ο Μαρινάκης σωτήρια βάζει την "κόντρα" στον Βραζιλιάνο.

73' Σέντρα του Χουάνκαρ από αριστερά, ο Καρλίτος θα πιάσει την κεφαλιά, όμως ο Επασί θα μπλοκάρει σταθερά.

84’ Σέντρα του Παλάσιος από αριστερά, κεφαλιά του Βιγιαφάνες χωρίς δύναμη, θα περάσει σχεδόν παράλληλα με την εστία.

93’ Ακυρωθέν γκολ Καρλίτος. Ο Ισπανός σωστά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, κάτι που επιβεβαιώθηκε και μέσω του ελέγχου στο VAR.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος (60' Μαουρίσιο), Χατζηγιοβάνης (81' Μπουζούκης), Βιτάλ (81' Παλάσιος), Καρλίτος, Ιωαννίδης (62' Βιγιαφάνες).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Γαγιέγος, Νέιρα (22' λ.τ. Καμάου), Τοράλ, Λάμπρου (80' Γιαννούλης), Ντουρμισάι (72' λ.τ. Καστάνιος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News