Γλίτωσε τον... εφιάλτη ο ΟΦΗ: Πρόκριση (0-1) στην… αγγαρεία με Αχέροντα

Ποδόσφαιρο
Γλίτωσε τον... εφιάλτη ο ΟΦΗ: Πρόκριση (0-1) στην… αγγαρεία με Αχέροντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ άσχημη εμφάνιση για την ομάδα του Ηρακλείου

Πρόκριση, αλλά και ηχηρό… καμπανάκι για τον ΟΦΗ, που προβλημάτισε με την απόδοση του στο ματς με τον Αχέροντα Καναλακίου για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα του Ηρακλείου πήρε το… εισιτήριο για τους «16», επικρατώντας 0-1, όμως από την άλλη παρουσίασε άσχημο αγωνιστικό πρόσωπο.

Χωρίς σωστή νοοτροπία και με προσέγγιση… αγγαρείας, οι «ασπρόμαυροι» κινδυνεύσαν με ισοφάριση (ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο).

Ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε... εφιάλτη για το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια, καθώς η εμφάνιση ήταν απογοητευτική. 

Οι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν χωρίς... νεύρο και όρεξη, κάτι που λίγο έλλειψε να "πληρώσουν". Το 0-1 από το 24' με το εύστοχο πέναλτι του Καστάνιος δεν πρόσφερε καμία ασφάλεια. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Καναλακίου πίεσε για την ισοφάριση. Είχε κλασσική ευκαιρία στο 80' με την κεφαλιά του Βέρμπη σε κενή εστία να περνάει άουτ, ενώ για περίπου 15 λεπτά στο φινάλε, η ομάδα του Ηρακλείου ήταν σχεδόν συνεχώς σε θέση άμυνας. 

Αυτό που κρατάει είναι μόνο η πρόκριση, αφού τα υπόλοιπα σκόρπισαν προβληματισμό. 

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Βαγγέλης Τζιάρρας): Βλάχος, Φράγκος, Καπίας, Θεοδωράκης (36' λ.τ. Νταντίδης), Κωνσταντίνου, Παπανίκου (52' Βασιλειάδης), Ζδράβος, Πότσης (73' Εμβραϊζόγλου), Τσούτσης (52' Κυριακής), Γεωργίου (73' Κωσταμένας), Βέρμπης.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σελίμοβιτς (46' Μεγιάδο), Γαγιέγος (46' Λυμπεράκης), Ναμπί (60' Νέιρα), Καμάου, Φαν Ντάινεν (60' Γρίβας), Καστάνιος (75' Ντουρμισάι).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News