«Χλωμός» ο ΟΦΗ: Ισοπαλία… πισωγύρισμα (0-0) απέναντι στη Λαμία

Ποδόσφαιρο
«Χλωμός» ο ΟΦΗ: Ισοπαλία… πισωγύρισμα (0-0) απέναντι στη Λαμία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ηρακλείου κινήθηκε σε ρηχά νερά

Το άσχημο αγωνιστικό του «πρόσωπο» έδειξε ο ΟΦΗ σήμερα κόντρα στη Λαμία και μοιραία δε μπόρεσε να πάρει τη νίκη.

Η ομάδα του Ηρακλείου έμεινε στο 0-0 για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής και δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο διπλό του Αγρινίου.

Οι «ασπρόμαυροι» δυσκολεύτηκαν πολύ στη δημιουργία του παιχνιδιού, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν στη μεσαία γραμμή.

Η τελική πάσα έλειψε από το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια, καθώς έφτανε στη μεγάλη περιοχή, αλλά δε δημιούργησε ευκαιρίες.

Δύο προσπάθειες του Λάμπρου (31’ και 36’) και η μεγάλη ευκαιρία του Τοράλ (40’), ήταν οι καλές στιγμές του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Νέιρα απείλησε στο 46’ όμως ο Γκαραβέλης απέκρουσε σε κόρνερ, ενώ στο 89’ ο Μπαλογιάννης δε μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ από τη μικρή περιοχή.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Πασαλίδης, Βούρος, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο (85' Σελίμοβιτς), Γαγιέγος, Νέιρα (84' Φαν Ντάινεν), Τοράλ (75' Ναμπί), Λάμπρου (62' Καμάου), Καστάνιος (62' Ντουρμισάι).

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Σκόνδρας (72' Βύντρα), Γκόλεμιτς, Αντέτζο, Ορτέγκα, Μπεχαράνο (83' Μανουσάκης), Τζανδάρης, Νούνιεζ (46' Ταϊρόν), Καραμάνος, Ρόμανιτς (65' Μανούσος), Αραμπούλι (83' Γκέντσογλου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News