ΟΦΗ… κάν’το όπως η U19!

ΟΦΗ
ΟΦΗ… κάν’το όπως η U19!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα Νέων μετά τον Παναιτωλικό νίκησε και τη Λαμία

Στα χνάρια της U19 καλείται να βαδίσει και η πρώτη ομάδα του ΟΦΗ, με τους Νέους να τα πηγαίνουν εξαιρετικά στα τελευταία παιχνίδια!

Έτσι μετά τη νίκη τους με 1-2 στο Αγρίνιο, νίκησαν το πρωί του Σαββάτου με 2-1 και τη Λαμία στο ΒΑΚ και έτσι ξεκόλλησαν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο ΟΦΗ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 12’ με τον Αποστολάκη να σουτάρει και τον Τρόπουλο να μπλοκάρει, ενώ στο 28’ έχασε σημαντική ευκαιρία, με τον Σωμαράκη να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία. 

Το γκολ για τον ΟΦΗ ήρθε στο 40ο λεπτό, όταν ο Θεοδοσουλάκης με ωραίο πλασέ, έπειτα από σέντρα του Αποστολάκη, νίκησε τον Τρόπουλο, δίνοντας το προβάδισμα στον ΟΦΗ.

Στο 52’ ο Σωμαράκης βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ, με την μπάλα να περνά άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Θεοδοσουλάκη στο 55’.

Στο 75’ ο Λέλεκας διπλασίασε τα γκολ για τον ΟΦΗ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αποστολάκη.

Στις καθυστερήσεις ο Τρούμπουλος νίκησε τον τερματοφύλακα της ομάδας μας, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Βασιλάκη, ο οποίος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής) – Σακαλίδης, Χνάρης, Κορνιλάκης (74’ Γιακουμάκης), Σημαιάκης, Βασιλάκης, Χαλκιαδάκης, Χνάρης, Λέλεκας, Σωμαράκης (68’ Αμανάκης), Αποστολάκης, Λαμάι (25’ λ.τ. Θεοδοσουλάκης).

Ήττα για την Κ15 στην Τρίπολη

Η Κ15 του ΟΦΗ ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης, σε αναμέτρηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου «Θ. Κολοκοτρώνης» για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K15.

Στο 22’ ο ΟΦΗ είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο ματς με τον Πατραμάνη να σουτάρει και την μπάλα να περνά άουτ.

Ο Τζαμαλής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 62’, με τον Βλάχο να κάνει το 2-0 στο 64’, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε ο αγώνας.

Στο 68’ το σουτ του Τσελεγγίδη πέρασε εκτός της αντίπαλης εστίας, ενώ στο 69’ ο Ντάγια εκτέλεσε φάουλ, με τον Κακαδιάρη να διώχνει σε κόρνερ.

Κ15 ΟΦΗ: Μανιός, Ντρέκα, Μπεϊνάς, Νινιράκης, Κωνσταντακόπουλος, Ντάγια, Τσελεγγίδης (70 Χέιλυ), Λαγουδάκης (40’ Χαραλάμπης), Πατραμάνης (40’ Χνάρης), Καστελλιανάκης (70’ Ντρεϊάι), Δεσποτόπουλος (55’ Μιχαλάκης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News