Για την πρώτη νίκη στο Αγρίνιο ο ΟΦΗ

ΟΦΗ
Για την πρώτη νίκη στο Αγρίνιο ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κόντρα στον Παναιτωλικό στις 16:00 η ομάδα του Ηρακλείου…

Η επανεκκίνηση στη Super League γίνεται για τον ΟΦΗ από το Αγρίνιο, όπου αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό για την 6η αγωνιστική.

Το σημερινό παιχνίδι (16:00, Cosmote Sport 2) είναι μια νέα πρόκληση για την ομάδα του Ηρακλείου, που επιδιώκει να σπάσει το... ρόδι κατακτώντας την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Μια “αποστολή” που δεν είναι εύκολη, όμως στην ομάδα του Ηρακλείου είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100% για να τα καταφέρουν.

Όλη την εβδομάδα ο Νίκος Νιόπλιας και οι συνεργάτες του έριξαν το βάρος στην τακτική, ενώ σταδιακά είδαν να επανέρχονται κάποιοι παίκτες στη δράση. Και πάλι βέβαια δε λείπουν τα προβλήματα, αφού το ζήτημα με τον κορωνοϊό άφησε το... αποτύπωμά του.

Οι Σελίμοβιτς και Επασί προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ η περίοδος της διακοπής ήταν ωφέλιμη για τους Μεγιάδο, Ναμπί και Τοράλ.

Μάλιστα, ο πρώτος είναι πιθανό να βρεθεί στην αρχική 11άδα, πλαισιώνοντας την τριάδα της μεσαίας γραμμής μαζί με τους Γαγιέγος και Νέιρα.

Σε ό,τι αφορά τη λίστα με τους απόντες, σ’ αυτή προστέθηκε ο Ουές που επέστρεψε από τα ματς με την Εθνική Συρίας, έχοντας ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Έτσι, τέθηκε νοκ-άουτ και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου την επόμενη εβδομάδα.

Οι Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης έκαναν χθες ατομικό πρόγραμμα με τον Ουές να ακολουθεί πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι Λυμπεράκης, Ντε Γκουζμάν και Βάτερμαν λόγω ίωσης, όπως και οι Γρίβας και Διαμαντής, οι οποίοι δεν επέστρεψαν ακόμη από τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα.

Στην 20μελή αποστολή που βρίσκεται στο Αγρίνιο συμπεριλήφθηκαν οι: Epassy, Σωτηρίου, Σηφάκης, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Βούρος, Kamau, Castaignos, Mellado, Nabi, Neira, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Toral, Πασαλίδης, van Duinen, Gallegos, Durmishaj, Λάμπρου, Selimovic.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News