ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-3 (Τελικό)

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-3 (Τελικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολη αποστολή και ταυτόχρονα πρόκληση για τους «ασπρόμαυρους» το σημερινό ματς

Σπουδαίο παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ», όπου ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της Super League.

Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, η ομάδα του Ηρακλείου θα επιδιώξει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Νίκος Νιόπλιας επιλέγει σχηματισμό 4-3-3, με τον Βαχίντ Σελίμοβιτς πρώτη φορά βασικό φέτος σε θέση ανασταλτικού μέσου.

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα από το neakriti.gr

1' Ξεκίνησε η αναμέτρηση στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης". 

2' Ευκαιρία με το... καλημέρα για τον ΠΑΟΚ. Σέντρα του Ζίφκοβιτς από δεξιά, ο Σφιντέρσκι αστοχεί από πλεονεκτική θέση στη μικρή περιοχή. 

4' Ξανά "αγγίζουν" το γκολ οι φιλοξενούμενοι. Ο Σβαμπ μέσα στην περιοχή τροφοδοτεί τον Σφιντέρσκι που πλασάρει στην κίνηση και ο Επασί με τα ακροδάχτυλα στέλνει τη μπάλα κόρνερ. 

10' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Νέιρα βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, έκανε το δυνατό σουτ, όμως ο Πασχαλάκης απέκρουσε σε κόρνερ. 

11' Κίτρινη κάρτα στον Ουές, για τράβηγμα φανέλας στον Μπίσεσβαρ. 

12' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Από την κεφαλιά-πάσα του Φαν Ντάινεν, ο Ντουρμισάι είναι μόνος απέναντι από τον Πασχαλάκη, το πλασέ του κοντράρει στον Μιχαηλίδη και ο Βιεϊρίνια απομακρύνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή. 

15' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ 0-1: Σέντρα του Ζίφκοβιτς από δεξιά, η άμυνα του ΟΦΗ "έχασε" τον Σφιντέρσκι και αυτός αφύλακτος με κεφαλιά κάνει το 0-1. 

20' Επικίνδυνα και πάλι οι φιλοξενούμενοι στην περιοχή του ΟΦΗ, το σουτ του Ντούγκλας θα περάσει εκτός εστίας. 

22' Κίτρινη κάρτα στον Μιχάι, για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Νέιρα.

24' Κόρνερ του Νέιρα από δεξιά, ο Πασαλίδης θα "πιάσει" την κεφαλιά όμως δε βρίσκει στόχο. 

30' Κίτρινη κάρτα στον Νέιρα για τράβηγμα στον Ντούγκλας. 

33' Γρήγορη ανάπτυξη από τον ΟΦΗ, με συνδυαστικό παιχνίδι. Ο Ουές "γυρίζει" τη μπάλα στον Νέιρα στο ύψος του πέναλτι, όμως το σουτ του Αργεντίνου από καλή θέση δεν είναι "γεμάτο". 

36' Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Βιεϊρίνια "κόβει" τη μπάλα από αριστερά μέσα στην περιοχή, σουτ στην κίνηση από τον Σβαμπ αρκετά πάνω από την εστία. 

40' Ο Βιεϊρίνια σουτάρει με το αριστερό μέσα από την περιοχή, αποκρούει με τα πόδια ο Επασί. 

41' Κίτρινη κάρτα στον Ντούγκλας. 

44' Κίτρινη κάρτα και για τον Ζίφκοβιτς.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-1. Άδικο αποτέλεσμα ως τώρα για την ομάδα του Ηρακλείου, καθώς με εξαίρεση το νωθρό πρώτο 5λεπτο και τη φάση του γκολ, είναι καλύτερη από τον αντίπαλο. Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια παίζουν πιο οργανωμένο ποδόσφαιρο, διεκδικούν κάθε μπάλα και έχουν φτάσει αρκετές φορές με αξιώσεις στην περιοχή του Πασχαλάκη. Με βάσει τις ευκαιρίες θα μπορούσαν να έχουν πετύχει ένα γκολ. 

46' Εκκίνηση στο δεύτερο ημίχρονο. 

57' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ 0-2: Εκτέλεση φάουλ του Κούρτιτς από καλή θέση, η μπάλα με πολύ φάλτσο καταλήγει στα δίχτυα, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει ο Επασί. 

65' Σέντρα του Κοροβέση από αριστερά, άστοχη κεφαλιά του Ντουρμισάι. 

66' Πρώτη αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Γρίβα στη θέση του Κοροβέση. Ο Μαρινάκης αριστερό μπακ, οπισθοχωρεί στα δεξιά της άμυνας ο Ουές. 

67' Ευκαιρία με το που μπήκε στο ματς ο Γρίβας. Κάθετη πάσα του Νέιρα, δυνατό σουτ του νεαρού μεσοεπιθετικού μέσα από την περιοχή, η μπάλα πάνω από την εστία. 

71' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ 0-3: Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν γρήγορα στον κενό χώρο, ο Ζίφκοβιτς "γύρισε" τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Ντούγκλας σημείωσε το 0-3.

72' Δύο αλλαγές για τον ΠΑΟΚ. Ο Εσίτι στη θέση του Ντούγκλας και ο Άκπομ αντί του Σφιντέρσκι. 

75' Ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Ντε Γκούζμαν, με δυσκολία αποκρούει σε κόρνερ ο Πασχαλάκης. 

77' Δύο κινήσεις από τον Λουτσέσκου. Σίντκλεϊ αντί του Βιεϊρίνια και Μιτρίτα στη θέση του Μπίσεσβαρ.

78' Αλλαγή από το Νιόπλια και μάλιστα ιδιαίτερη, με τον Αντιλ Ναμπί να περνάει στη θέση του Φαν Ντάινεν. 11 μήνες μετά την επέμβαση χιαστών, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός "πατάει" ξανά... χορτάρι και όλο το γήπεδο τον χειροκροτεί. 

84’ Αλλαγές για τον ΟΦΗ. Ο Μπαλογιάννης αντί του Ουές και ο Γιαννούλης στη θέση του Νέιρα.

85’ Αλλαγή και για τον ΠΑΟΚ, αντί του Ζίφκοβιτς ο Κωνσταντέλιας.  

86’ Δυνατό σουτ του Ναμπί μέσα από την περιοχή, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

91' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-3: Ο Αντίλ Ναμπί συνδυάζει την επιστροφή του στα γήπεδα με ένα υπέροχο γκολ. Φαλτσαριστό σουτ η μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα για το 1-3.

92' Άστοχο σουτ του Άκπομ μέσα από την περιοχή.

Τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Σιδηρόπουλο, ήττα 1-3 για τον ΟΦΗ από τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ηρακλείου χάνει για πρώτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα. 

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Διαμαντής, Πασαλίδης, Κοροβέσης (66' Γρίβας), Σελίμοβιτς, Νέιρα (84' Γιαννούλης), Ντε Γκούζμαν, Ουές (84' Μπαλογιάννης), Φαν Ντάινεν (78' Ναμπί), Ντουρμισάι.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (77' Σίντκλεϊ), Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντούγκλας (72' Εσίτι), Μπίσεσβαρ (77' Μιτρίτα), Ζίφκοβιτς (85' Κωνσταντέλιας), Σφιντέρσκι (72' Άκπομ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News