ΟΦΗ

ΟΦΗ: Δουλειά που αδικείται στα σημεία…

Ξέρει τι θέλει, μάχεται, παίρνει αποτέλεσμα, αλλά κάνει λάθη που κοστίζουν από αδύναμες επιλογές θέσεων που απαιτούν περισσότερη ατομική ικανότητα - Παρά τα έντονα "κύματα" του ΠΑΣ, θα μπορούσε και το διπλό με Ντουρμισάι, παρά τα κενά κάλυψης. Το άξιζε ο Νέιρα...

Ο ΟΦΗ παρουσίασε αδυναμίες στον βαθμό ικανότητας που απαιτούν κάποιες από τις θέσεις του σχήματός του και μαζί κενά που του κόστισαν το γκολ (και άλλες φάσεις) απέναντι στον ΠΑΣ, αλλά σταθερά πιστοποιεί φέτος τον αγωνιστικό προσανατολισμό του να ξέρει τι θέλει από το ματς.

Μαζί, την αγωνιστική προσήλωση των παικτών του, ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Το δάσος που δημιουργεί ο Νιόπλιας, δείχνει να χρειάζεται την ενίσχυση του σε κάποια από τα δέντρα, καθώς έχει συνολικά μια καλή εικόνα που αξίζει περισσότερη αξιοπιστία.

Πόσο μάλλον όταν δέσει περισσότερο και μαζί βελτιωθεί με καταλληλότερες επιλογές σε επίμαχες θέσεις, στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Καθόλου τυχαία άλλωστε που μένει αήττητος στο πρωτάθλημα, παίρνοντας και την τέταρτη διαδοχική ισοπαλία κάνοντας ρεκόρ αήττητων αγώνων στην πρώτη κατηγορία καταρρίπτοντας μία επίδοση που είχε από το 1986.

Η ροή του αγώνα, μερικώς παγίδευσε την κρητική ομάδα που θέλησε να «χτίζει» παιχνίδι από πίσω, με τον ΠΑΣ να πιέζει ψηλά και να προσπαθεί να απειλήσει μέσω αντεπιθέσεων, ούτε όταν με τη γρήγορη διαδοχή των γκολ, η σκυτάλη στο παιχνίδι πρωτοβουλίας, άλλαζε πόδια και χρώματα.

Θεαματικά ήταν μια ωραία παράσταση στους Ζωσιμάδες, αλλά μετά το 0-1 του μαγικού Νέιρα, κόστισε την ισοφάριση  το τεράστιο κενό ανάμεσα στις γραμμές μεσοαμυντικά και κέντρου άμυνας, δυστυχώς, με τον ΟΦΗ να έχει στη φάση αυτή την κατοχή.

Παρά το γεγονός έκανε παρόμοια λάθη στη συνέχεια, δεχόμενος κύματα επιθέσεων, ο ΟΦΗ μπορούσε να φύγει και με το διπλό (κάποιοι ας θυμηθούν το «εμπνευσμένο» δοκάρι του Ντουρμισάι)!

Δεν είναι κριτική.

Απλά είδαμε καλό μέλλον σε αυτό που δουλεύει ο ΟΦΗ του Νιόπλια, με ατομικές αδυναμίες.

(Τελικά ΟΦΗ και ΠΑΣ δεν χάνουν με τίποτα, αλλά ο νυν φιλοξενούμενος, πρέπει και να κερδίσει…)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια