Για την πρώτη νίκη ο ΟΦΗ στα Γιάννινα

Ποδόσφαιρο
Για την πρώτη νίκη ο ΟΦΗ στα Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 17:15 η ομάδα του Ηρακλείου αγωνίζεται εκτός έδρας…

Με στόχο να σπάσει το... ρόδι και να πάρει την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα (17:15, Novasports 2) τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας.

Ένας αγώνας... πρόκληση στους “Ζωσιμάδες”, όπου η ομάδα του Ηρακλείου θέλει να “βγάλει” τον καλό της αγωνιστικό εαυτό, με σωστή ισορροπία σε άμυνα και επίθεση.

Ο Νίκος Νιόπλιας δούλεψε σε συγκεκριμένους τομείς στις τελευταίες προπονήσεις, εστιάζοντας και στο προφίλ του αντιπάλου. Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα που δύσκολα δέχεται γκολ και με αυτό ως αφετηρία πήρε τις νίκες με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Στον ΟΦΗ θέλουν πάνω απ’ όλα να φτάσουν οι ίδιοι σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ενώ στις τελευταίες προπονήσεις δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα “τελειώματα” των φάσεων.

Χωρίς τον Καμάου

Οι Κρητικοί πήγαν στα Γιάννινα χωρίς τον Μπρους Καμάου, που έμεινε εκτός λόγω ίωσης. Η ταχύτητα του Αυστραλού εξτρέμ θα λείψει από τον ΟΦΗ, ενώ η τεχνική ηγεσία έκανε κάποιες δοκιμές για τον αντικαταστάτη.

Εκτός είναι επίσης οι τραυματίες Τοράλ, Μεγιάδο, Στάικος και Τσιλιανίδης, που τις τελευταίες μέρες μετέχουν σε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος.

Την 21μελή αποστολή απαρτίζουν οι Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Διαμαντής, Βούρος, Σελίμοβιτς, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Ντε Γκούζμαν, Νέιρα, Γαγιέγος, Ντουρμισάι, Γρίβας, Μαρινάκης, Καστάνιος, Λάμπρου, Πασαλίδης και Φαν Ντάινεν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News