Ήττα για την Κ19 του ΟΦΗ από τον Αστέρα

ΟΦΗ
Ήττα για την Κ19 του ΟΦΗ από τον Αστέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Κ19

Την ήττα με σκορ 4-0 γνώρισε εντός έδρας η Κ19 του ΟΦΗ από την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Κ19.

Ο ΟΦΗ έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 4ο λεπτό με τον Θεοδοσουλάκη να σουτάρει, τον Γραμματικάκη να αποκρούει, ενώ στη συνέχεια ο Αποστολάκης επιχείρησε νέο σουτ, όμως ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων είχε και πάλι απάντηση.

Στο 14’ η ομάδα του ΟΦΗ έχασε μια ακόμα ευκαιρία με τον Λέλεκα να σουτάρει, σημαδεύοντας το δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Ο Αστέρας είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο 32’, με τον Μιχόπουλο να στέλνει την μπάλα άουτ με σουτ εκτός περιοχής, ενώ δυο λεπτά αργότερα το σουτ του Ανανιάδη είχε την ίδια κατάληξη.

Στο 38’ ο Θεοδοσουλάκης μπήκε στην περιοχή και σούταρε από πλάγια θέση, με την μπάλα να καταλήγει εκτός εστίας.

Στο 42ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Ζουγλη.

Ο Μιχόπουλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Τρίπολης στο 51’, με την μπάλα να κοντράρει στο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Σακαλίδη. Δέκα λεπτά αργότερα, μετά από φάση διαρκείας, ο σκόρερ του πρώτου γκολ των Αρκάδων, νίκησε εκ νέου τον γκολκίπερ του ΟΦΗ για το 0-2.

Στο 80’ ο Ανανιάδης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα της ομάδας του ΟΦΗ για το 0-3, ενώ το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 90’ ο Αντωνάκης.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Σακαλίδης, Χνάρης (85’ Αμανάκης), Κορνηλάκης, Γωνιωτάκης, Βιτώρος, Βασιλάκης, Αποστολάκης, Χαλκιαδάκης (72’ Γιακουμάκης), Σωμαράκης (65’ Λαμάι), Λέλεκας, Θεοδοσουλάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News