ΟΦΗ

Μία οικογένεια η ποδοσφαιρική ακαδημία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Ξεκίνησε η προσπάθεια και φέτος για την ανάδειξη ταλέντων…

Με στόχο την ανάδειξη ταλέντων που θα στελεχώσουν μελλοντικά, τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αλλά και την πρώτη ομάδα ξεκίνησε και φέτος ως μια οικογένεια η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ήδη, αρκετά παιδιά από την ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, έχουν κάνει το...ιδανικό δρομολόγιο και έχουν φτάσει μέχρι την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου, με την πρώτη ομάδα του ΟΦΗ και για αυτό, είναι υπερήφανη, τόσο η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όσο και το προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Με αφορμή την εκκίνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Γενικός Αρχηγός του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και υπεύθυνος της ακαδημίας Νίκος Τσαμπουράκης, παρέθεσε δείπνο εργασίας, στο προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας, με σκοπό να συζητηθούν οργανωτικά ζητήματα ενόψει της νέας χρονιάς.

Το "παρών" στην συνάντηση έδωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, ο οποίος συνεχάρη την δουλειά που γίνεται, με στόχο την ανάδειξη παιδιών, ενώ αναφέρθηκε και στην σημασία του παιδαγωγικού ρόλου των προπονητών.

Η συνάντηση έγινε στο CALCETTO, στην Αμμουδάρα, στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του οποίου, λειτουργεί η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, η οποία μετράει σήμερα 230 παιδιά (5-13 ετών).

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι για τις εγγραφές μπορούν να επικοινωνούν με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, πίσω απο τη Θύρα 1, απο τις 9 το πρωί, μέχρι τις 8.30 το βράδυ), στο τηλέφωνο 2810-311525 και στο e-mail ofi-ac@hotmail.com.

Ακόμη, η γραμματεία της Ακαδημίας λειτουργεί 19:00 - 21:00 και οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καλούν για πληροφορίες για το πρόγραμμα των προπονήσεων των τμημάτων, νέες εγγραφές και προγραμματισμό ραντεβού στο 6934590403.

Στις φωτογραφίες απο την συνάντηση, όλο το προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, παρουσία του Γιάννη Δανδάλη και του Νίκου Τσαμπουράκη, ενώ διακρίνονται ακόμη και εκ μέρους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ οι οι κ.κ. Μιχάλης Σπαγουλάκης και Γιάννης Αρώνης (πόλο ΟΦΗ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια